8 вересня 2013 12:23
3

Евгений КОНОПЛЯНКА: "Сборная Англии без Руни - совсем другая команда"

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка висловив впевненість в тому, що українській національній команді під силу здолати збірну Англії в матчі відбіркового циклу ЧС-2014, який відбудеться у вівторок в Києві.

- Вважаю, що ми повинні були обігрувати збірну Англії ще в Лондоні. Ми домінували протягом більшої половини матчу, але вони отримали право на пенальті на останніх хвилинах і завоювали нічию. Пам'ятаю, що тоді вони грали без Вейна Руні. Той факт, що він не гратиме знову - хороша новина для нас. Коли Руні немає на полі, Англія стає зовсім іншою командою.

У кожної збірної є гравець-лідер, але я не знаю жодної національної команди, яка б так залежала від одного футболіста, як Англія залежить від Руні. Англійцям точно буде нелегко. Ми впевнені, що можемо перемогти, - приводить слова Коноплянки британське видання Mirror.

Всё таки давайте более уважительно относится к сопернику. Это Англия и она в любом состоянии, с Руни или без него - показывает приличный футбол
Надо Женя, чтобы уверенность не переросла в самоуверенность, там и без Руни есть кому забивать! Главное чтобы ты сам выложился на 200 процентов и не потерялся после парочки жёстких стыков, там матч будет весьма тяжёлым для Украины!
Сховати
и не потерялся после парочки жёстких стыков -------------------------------- Это да, "Буду бить аккуратно, но сильно.." /с/