2 серпня 2013 01:00
4

Сербские фанаты устроили беспорядки на матче "Черноморец" - "Црвена Звезда" (+ВИДЕО)

Фанати "Црвени Звезди" залишили свій слід в Одесі. Під час матчу з "Чорноморцем" у Лізі Європи сербські вболівальники влаштували безлади на трибунах.

Незадоволені призначенням пенальті на 77-й хвилині фанати намагалися вибігти на поле. Їм вдалося прорвати перше огородження, але їх вдалося зупинити.

Однак, на цьому фанатські "розваги" не закінчилися. Вони почали закидати сусідні трибуни пластиковими пляшками та уламками від сидінь. Цього їм виявилося замало і вони покинули свій сектор, ігноруючи вимоги адміністрації стадіону.

Втихомирили буйних сербів лише бійці спецпідрозділу "Беркут", яким вдалося навести порядок на трибунах.

Нагадаємо, що матч "Чорноморець" - "Црвена Звезда" завершився з рахунком 3:1 на користь "моряків". Додамо, що матч-відповідь відбудеться 8 серпня в Белграді.

300-400 чел. возраст от 30 до 50 лет, качки, атлеты, бойцы - больше на групперовку смахивают, а не на простых фанов. Кстати часть из них, фаны Московского Спартака, приехали в Одессу поддержать Црвену Звезду.
Сховати
Так ведь мясо с черноморцем вроде дружит?
Сховати
Толян,а может дружило?ЦЗ красно белые...мясо тоже...Черноморец держит цвет как у наших...может мясо раздражает бело-синее всё)))как говорится от отцов к детям перешло)))эт так...раздумья)))во всяком случае Одесса молодцы!!Поздр Черноморец!!коэффициент Украине в евро нада,там за наших болеем(кто за кого-я за всех кроме Донбасских)
Сховати
"Мясные" своих баннеров нацепляли и у сербов и у одесситов.