5 березня 2013 16:50
5

Яковенко-младший определился с продолжением карьеры

 Український півзахисник "Андерлехта" Олександр Яковенко міг вже цієї зими перебратися в Італію, повідомляють бельгійські ЗМІ.

Контракт Олександра з "Андерлехтом" закінчується цього літа і головний тренер клубу Джон ван дер Бром неодноразово підкреслював, що хоче зберегти українця в складі і продовжити з ним угоду.

За інформацією Voetbalkrant, Яковенко міг покинути бельгійський клуб цієї зими, коли інтерес до нього виявив один з провідних італійських клубів. "Андерлехт" підтвердив ЗМІ цей інтерес, але відхилив пропозицію, заявивши, що Яковенко потрібен команді, яка бореться за чемпіонський титул і Кубок Бельгії.

"На сьогоднішній день Олександр - гравець "Андерлехта". Поки його контракт чинний, клуб має право не відпускати гравця. З іншого боку, вже зараз, за півроку до його закінчення, ми маємо право на свою думку і свій вибір. І ми його вже зробили", - заявив менеджер Яковенка Андрій Головаш.

loo_lane

Почему его никто из украинских клубов не покупает?
Сховати
Видимо, никому не нужен)) А если серьезно, то в "Волынь" или типа того он не пойдет, а в ведущих клубах, наверное, есть игроки посильнее
Сховати
потому-что папа не советует переходить в Украину
Здесь он будет только деградировать, пример - Ярмоленко, Милевский, Алиев, Коноплянка они из-за своих миллионных зарплат чувствуют себя неземными и считают , что могут бегать не 90+5 минут, а минут 15-20 , остальное время трусить рысцой
цікаво