12 грудня 2012 16:24
8

Бывший пресс-атташе сборной Украины может возглавить комитет ВР по вопросам свободы слова

Якщо парламентський Комітет з питань свободи слова та інформації по квоті отримає ВО «Свобода», то його очолить народний депутат, колишній телеведучий Ігор Мірошніченко. Про це «Телекритиці» стало відомо від свого джерела у Верховній Раді.

Нагадаємо, Комітет з питань свободи слова та інформації у парламенті традиційно очолювали представники опозиції. У попередньому скликанні на його чолі були Андрій Шевченко (фракція «БЮТ-Батьківщина»), а потім Юрій Стець (фракція «НУ-НС»).

За попередньою інформацією до Комітету мають намір увійти 11 народних депутатів: Олена Бондаренко і Микола Баграєв (Партія регіонів), Олександр Абдуллін, Микола Княжицький, Олена Кондратюк, Юрій Стець та Андрій Шевченко (Об'єднана опозиція), Олександр Голуб та Василь Самойленко (КПУ), Ігор Мірошниченко («Свобода»), Рустам Раупов (УДАР).

Таким чином, з 11 майбутніх членів Комітету семеро працювали в ньому раніше (Олена Бондаренко, Микола Баграєв, Олександр Абдуллін, Олена Кондратюк, Юрій Стець, Андрій Шевченко, Олександр Голуб).

Якщо така кількість членів остаточно й залишиться, то в Комітеті більшість голосів належатиме опозиції.

Щодо можливого головування, то версій наразі є кілька. Якщо цей Комітет по квоті отримає «Свобода», то кандидатом на голову стане Ігор Мірошниченко. Якщо ж - Об'єднана опозиція, то на місце голови можуть претендувати троє народних депутатів: Андрій Шевченко, Юрій Стець і Микола Княжицький.

Всех политически озабоченных прошу выйти с футбольного сайта!
Сховати
Чего командуете?
Сховати
Это просьба!Читайте внимательно!
Может тут без политики обойдемся?!
ГЕРОЯМ СЛАВА!!!
ВО СВОБОДА в серці кожного істинного українця. СЛАВА УКРАЇНІ!
Мироха достоин- молчать не будет и он НАШ.
Ох....футбол и политика сковані у нас в стране цепью.....и пилкой ее не распилишь...только как в "Пиле" скованую конечность ампутировать.