10 січня 2012 19:25
5

Виктор ЛЕОНЕНКО: "Демьяненко себя покажет, что же до Буряка – не уверен"

Віктор Леоненко прокоментував призначення Дем'яненка та Буряка на посади головних тренерів "Волині" та "Олександрії" відповідно.

"Я, наприклад, радий, що Дем'яненко опинився в Україні. Буряк? Я не знаю. Мені, чесно кажучи, незрозуміла поведінка президента "Олександрії".

"За Дем'яненка я буду вболівати, підтримувати його, тому що він мій друг, серйозний футболіст, як тренер серйозний, він це вже довів. Мені незрозуміло, чому його в "Карпати" не взяли. Я думаю, що він себе покаже. Я навіть впевнений в цьому. В будь-якому випадку, я його підтримуватиму точно - він хороша людина. А щодо "Олександрії", то мені це незрозуміло . Начебто Шаран - нормальний тренер. Робив, що міг, нікого вони не купляли. Робив гру з тих футболістів, котрі були в його розпорядженні. Дивно це. От зараз і послідкуємо за Буряком. Можливо, він там щось зробить. Але я не впевнений, подивимось. Робити припущення я не люблю. А от за Дем'яненка переживатиму точно. Однак якщо погано гратимуть, то буду лише критикувати", - посміхаючись заявив екс-гравець "Динамо".

Володимир Шевчук

Действительно,пошел бы,потренировал...Клоун.
леоненко тренер было бы интересно
Їм із Саленком напару вдягнути "треники" і тельняжки, сидіти на лаві і пити пивко, а не корчити з себе експертів. Як на мене, навіть для цього треба яка не яка, а освіта, хоча би нормальна загальна, щоб можна було 5 слів зі змістом до купи зв'язати. А то про "в мішок і з мосту" начитались вже, досить.
Интересно а В.Леоненко себя когда нибудь покажет, "много текста Витя"
Сховати
Уже даже про него и не читаю ничего.Клоун!