Автор: Іван
Зареєстрований: 12.03.2010
Останній візит: 07.07.2011
Звати мене Іван. На даний час мені 25 років, проживаю на Закарпатті. Являюся вболівальником Динамо (Київ) усе життя, відколи себе пам"ятаю і відколи став дивитися футбол
23 листопада 2010 17:58
34

Aliena vitia in oculis habemus, а tergo nostra sunt

Aliena vitia in oculis habemus, а tergo nostra sunt

чужі пороки у нас на очах а свої за спиною

 

Привіт усім ! Якщо чесно то я уже давно не писав це лише другий пост. Про причини моєї низької активності ми зупинимося трохи нижче, а зараз поговоримо ось про що…

 

 

… Клуб Динамо судячи по коментарям на цьому сайті (та і не тільки на сайті ) має декілька видів вболівальників. Як я замітив більшість вболівальників дивляться та усю ситуацію не зовсім реалістично і як коршуни  налітають на усіх хто критикує (навіть якщо критикує по ділу) їхніх улюбленців.

 

Але вирішення проблеми починається із усвідомлення того, що проблема ця існує. Однак, вболівальники не хочуть бачити проблеми. Авжеж в основному визнають погану гру команди в цілому однак, це лише поверхня проблеми. Та й визнаючи погану гру ніколи не визнається те, що певні гравці зіграли матч препаршиво, навіть якщо   вони матч провалили.

 

В першу чергу зупинюсь на гравцях а далі перейдемо до іншого.

 

Воротарі :

 

Назву всіх воротарів, які можуть (хоча і теоретично) зайняти місце в воротах :

 

Олександр Шовковський 

Станіслав Богуш

Максим Коваль

Денис Бойко

Артем Кичак

 

 

Із цих гравців – С. Богуш поки травмований і чи вийде на рівень не зрозуміло.

Всі інші воротарі в принципі можуть зіграти у воротах (не критикуйте я сказав гіпотетично)

 

Однак, проблема існує – Д.Бойко переведений із основи та із запасу «за гарну поведінку». М.Коваль чомусь грає не впевнено, хоча він може грати ліпше та й О. Шовковський допускає подеколи ляпи. Ви скажете – всі ми помиляємось. Так, всі але ситуація склалась так, що якось помилок щось дуже багато.

Насамперед гольових помилок та і тих, що могли призвести до голу якби нам не пощастило.

 

Так, незважаючи на набір талановитих гравців чомусь вони не прогресують а регресують.

 

Захисники

 

1.     Данило Апаресідо да Сильва

2.     Бетао

3.     Горан Попов

4.     Тарас Михалик

5.     Андрiй Несмачний

6.     Бадр Ель Каддурі

7.     Євген Хачеріді

8.     Леандро Алмейда

 

Ітак, ми маємо повноцінних 8 захисників – надійністю не може похвалитись практично жоден із них. Раз – по – раз то один то другий допускають гольові помилки 

Знову - Ви скажете – всі ми помиляємось. Так, всі але ситуація склалась так, що якось помилок щось дуже багато.

 

Пізахисники

 

1.     Тіберіу Гіоане

2.     Огнєн Вукоєвич

3.     Франк Теміле

4.     Факундо Бертольйо

5.     Денис Гармаш

6.     Олег Гусєв

7.     Жерсон Маграо

8.     Роман Єременко

9.     Мілош Нінкович

10.           Айїла Юссуф

11.           Владислав Калитвинцев

 

 

Ого! У нас аж 9 півзахисників. Але лише  Огнєн Вукоєвич, Денис Гармаш, Олег Гусєв, Жерсон Маграо, Роман Єременко, Мілош Нінкович, Айїла Юссуф більш – менш можуть вийти і нормально зіграти та й то практично до кожного з них в матчах наявні претензії.

 

Ні я не забув А. Ярмоленка лише не знаю куди його віднести до лівих півзахисників чи до нападників.

 

Таким чином, повноцінної підміни О. Гусєв на правий фланг ми поки не маємо (Франк Теміле ще не зовсім готовий)

 

Також, на лівий фланг у нас два повноцінні президенти - А. Ярмоленко (не зрозуміло де його краще ставити на лівий фланг чи у напад) і Ж. Маграо який теоретично може зіграти ледь не на усіх позиція від лівого захисника до опорника та лівого півзахисника лише знову питання до якості гри.

 

Про центр поля – тоже проблеми – потрібно підміну Огнєну Вукоєвичу та і плеймейкера толкового потрібно – лише такого гравця який заграє тут і зараз а не колись і десь.

 

Нападники :

 

1.     Андрій Шевченко,

2.     Артем Мілевський,

3.     Андре Феліпе

4.     Артем Кравець

5.     Роман Зозуля

6.     Гильерме

 

 

 

 

Ну Ви подумайте – аж 6 нападників ! ще й А. Ярмоленко може в нападі грати а ставити нема кого.

 

Андрій Шевченко – легенда Динамо і України. Але він не може витягувати на собі усі матчі. Завдяки гольовому чуттю і харизмі він напевно зможе переломити ту гру чи іншу але на як колись на хребту він не зможе тягнути усі ігри від початку до кінця

 

Артем Мілевський – ну відверто скажу він мені особисто не подобається але мушу визнати поки, на даний час єдиний з нападників хто хоч щось забиває  (я про останні ігри)

 

Андре Феліпе,Артем Кравець, Роман Зозуля, Гильерме – думаю і надіюсь що талановиті гравці але на даний час всерйоз допомогти не можуть через ті чи інші причини.

 

Таким чином реально у нас два нападники Артем Мілевський, Андрій Шевченко але через травматичність грає лише один – якісно чи не якісно це уже питання інше але грає лише один !

         Таким чином у кожній лінії ми маємо проблеми. Я не буду аналізувати причини цих проблем але проблеми наявні        

 

Тренер.

 

В.о. головного тренера О.Лужний – навіть і не знаю, що написати. Особисто мені що Газаєв що О.Лужний не подобається – я маю на увазі як тренер Динамо однак об’єктивно оцінювати якість роботи Лужного ще рано. Ну але на мою думку треба іншого тренера – замічу думка не  об’єктивна а суб’єктивна.

Але проблема наявна – тобто суть така – кого ставити тренером Лужного чи шукати іншого а якщо іншого то кого ?

 

 

Селекція – тут довго писати. Обмежусь лише ти, що скажу що мене «терзают смутные сомнения (с)» - коли дивишся на гравців, які купились глибоке враження що вони получають за них відкати ! . Хтось каже що купівля цих гравців була ідея тренера – але ж тренер не пальцем в небо тикав а реально вибирав із варіантів, які йому пропонували а пропонував хто?  А про ціну хто домовлявся ? Правильно служба селекції.

 

Президент

 

Якщо, чесно абстрагуючись від усього – мені діяльність керманича клубу абсолютно не подобається. Ні трансферна політика, ні таємничість справ у клубі – я не кажу про те, що нам навіть про трансфери не кажуть але подеколи про те, що гравець травмований ми дізнаємось тоді коли він ви здоровів. Я дещо перебільшую…. Але все ж…

 

Та і відношення до вболівальників в президента не найкраще м’яко кажучи…

 

Таким чином ми маємо глибокі проблеми не в команді а в цілому клубі.

 

Насамкінець зазначу – те, що ми тут пишемо, говоримо, пропонуємо свої  варіанти тренера, свої варіанти гравців чи якісь інші варіанти це нічого не міняє.

 

Чи Ви всерйоз думаєте що Президент чи хтось за його дорученням залазить на цей сайт і аналізуючи наші пости намагається втілити самі талановиті наші думки?.... 

 

Ну а зараз готовий вислухати Ваші думки чи Вашу критику … по можливості постараюсь відповісти – однак відразу скажу, що через основну роботу напевне не на всі коментарі зможу відповісти……

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Це як "назву було важко добрати ?" може "назву було важко підібрати" або "назву важко було написати" або "По іншому важко було мені назвати Ваш пост" Будемо продовжати чи як?
одержують чи отримують ? )))) не знов а зновУ. після "зновУ на українську" треба ставити крапку і починати нове речення "скільки українських нових слів побачите " після речення, яке починаєтся на "скільки" треба ставити знак запитання - ?. Речення має виглядати або так -"Скільки українських нових слів побачите ?" або "Ви побачите багато нових слів" Не твір а пост. Aliena vitia in oculis habemus, а tergo nostra sunt - чужі пороки у нас на очах а свої за спиною - це сказано саме про Вас.
Сховати
Вади, щановний , вади ! Ви усіх повчати вирішили :)
Для Вас новина, що "одержують чи отримують" слова одного синонімічного ряду ? Але це українською ,на відміну від "получають".
А питання з комами та крапками давно за допомогою складного речення вирішили:))))))) Складне речення складається з двох або кількох граматичних основ (підмет та присудок), тобто простих речень, об'єднаних за змістом та інтонацією. Складні речення поділяються на: * сполучникове * безсполучникове * та складні синтаксичні конструкції з різними видами зв'язку.
Правильно писати не "то якою мовою" а "це якою мовою", або "на якій мові"
Сховати
ТО- це назва вашого твору скорочено:) По іншому назву важко було добрати:)
"чужі пороки у нас на очах а свої за спиною" - чужі вади у нас на очах, а свої за спиною..... І так одне речення за іншим :)
Селекція – тут довго писати. Обмежусь лише тим, що скажу що мене «терзают смутные сомнения (с)» - коли дивишся на гравців, які купились глибоке враження що вони получають за них відкати Якщо не зрозуміло - "вони" це працівники селекційнох служби. купились - слово дещо жаргоне і не словарне але ж я не диктант писав та і це не офіційний документ. Чи ви маєте до чогось іншого претензії? За винятком відсутності декількох "ком" та опічаток інших помилок немає. Якщо не зрозумілий зміст, то може варто перечитати ще декілька раз, може поможе?
Сховати
Шановний ! Перекладіть Ваш твір через електронного перекладача на російську, а потім знов на українську, скільки українських нових слів побачите :) "получають"- з ранку "одержують" було українською, та то не найгїрше :)
"- коли дивишся на гравців, які купились глибоке враження що вони получають за них відкати !" ------------------------ Люди, добрі! Поясніть мені, будь ласка, то якою мовою написано...І не одне речення :) Як ми знущаємося з мови, так вони всі разом( від гравців до президента )знущаються з нас , вболівальників :)
Дякую за оцінку. Дійсно в подальшому буду ретельніше за собою читати. Тільки перечитав пост і сам знайшов помилки. В подальшому буду по три рази перечитувати і потім поміщати блог
Сховати
Іван Ви не подумайте, що я такий критикант=)!!! Я сам грамотій ще той=)!!!
Дякую походжуюсь з Ромою блог дійсно класний і ти звичайно молодець за стараня + =)!!! P.S. Але ти просив критики вона не по самій ідеї і думці з цим все чудово, а по граматиці. Букви губиш, але то таке всіми не без гріха (Я теж гублю^_^) і за коми промовчу, тут не диктант превіряти не будуть=). Просто фурмулювати думку раджу чіткіше. Мені українська рідна і то мені приходилось вчитуватись, а уяви як це читати російськомовним користувачав даного ресурсу!?
Roman-Cherneckij - дякую за оцінку ! І Вам спасибі, що прочитали.
ай, молодец! классный блог, спасибо!!!