Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 241
Побачив останні фото з тренування і зрозумів, що на половину в усьому винні самі футболісти - всі задоволені, щасливі, ржуть, як коні - питається якого ..уя ??? - особливо воно адресується до - 1. Нінкович - найкращий ...лять плеймейкер команди, що не матч ука то шедевральна передача. 2. Юссуф - скажи нарешті скільки тобі років насправді і додому, толку і так мало. 3. Кравець - людина, яка буде в Динамо валятися по лікарнях і получати лєве бабло поки тесть буде в керівництві клубу. Просто повний п....ц. Новому тренеру перш за все треба навішати цим моднікам п....й по саме не хочу, а потім братися за роботу, адже складається таке враження, що їм все по....й крім бабла, шмоток, тачок, клубів і продажних дірок в них!!!
Показати
красавчик )
+10000000000000
Коментарі по темі:
http://www.fcdynamo.kiev.ua/media/photo/fotonews/250912_trenirovka_dinamo/ Вигляд у наших футболістів не дуже, надіюсь задумалися над тим, що творили в останніх матчах адже половина провини на них за ганебний результат. Багато хтоз чемоданами прийшов значить уже знають імя нового коуча і схоже на них в наступні тижні чекає веселе життя на базі.
Показати
А Зуев, Ребров и Михайлов всё же там.
Не проснулись просто еще:)))
Реднап хороший варіант, та й гравці у нас є, які б вписалися в манеру його гри.
Показати
100%
Якщо ти вмієш читати то Суркіс сказав, що Міхи не буде і він залишається спортдиректором, я теж за класного заробітчанина, я якщо українець то Кучук, але тільки не Блохін - він не клубний тренер.
Показати
Кучук неплохой вариант, я его еще в прошлом сезоне отметил для себя как вариант. есть у него харизма, и характер. Это будет сильный ход, но думаю многие не поймут и будут на него "валить"
А Кучук не белорус?
А я з тобою не згідний. Вважаю що цей сезон уже і так просраний, так що можна спокійно брати нового тренера і дати йому можливість до кінця сезону створити свою команду і привязати їй свій стиль гри, тобто навести порядок, а наступний сезон стане лакмусовим папірцем його роботи.
Показати
Согласен с тобой на все 100, НО!!!! Ты не учел финансовую сторону!!! Команда (так сказать укомплектована), а новому тренеру все равно надо менять игроков под "свой футбол"
http://www.sovsport.ru/news/text-item/553884 Після цього інтервю ніякої жалості до Сьоміна у мене не залишилося.
Показати
Да расслабьтесь, его уже нет... его выгнали в циничной форме. Зачем вспоминать о плохом, когда можно строить будущее
Сьогоднішній матч, як це неприємно, можна номінувати на СЕКС - ОСКАР, кращий фільм в стилі АНАЛХАРДКОР епізод 2 ЖЕСТОКОЕ ПОРЕВО ((((
Показати
))
яскравим показником справ в команді і ставлення до тренера стало святкування гола Тайво - привітавшись з партнерами він навіть уваги не звернув на депошника, не сприймається він футболістами як свій ніколи під його керівництвом вони не будуть гризти землю.
Показати
Тоже это заметил. Семин хотел "дать пять", а Тайво демонстративно пробежал мимо
Хотів пожартувати, але з такою грою ДК не до цього. На жаль багато хто з наших вболівальників буде не проти перемоги кротів ( і я в тому числі ) заради відставки машиніста і подальшого руху в хороше майбутнє. Думаю, що з маразматиком 100 процентів попрощаються якщо влетимо шахті, навіть на соплях витягнем з Загребом, а потім знову влетимо Дніпру.
Показати
А Семин ли первопричина?
А мене просто верне від таких команд як ПСЖ, Ман Сіті, Анжи і т.д, які самі не можуть виростити свого футболіста або купити молодого і виховати нового Мессі або Роналду, а стараються всі свої проблеми вирішити за рахунок нафто - газового бабла, з такими темпами футбол, як вид спорту взагалі перестане існувати, а замість вболівальників на стадіоні просто будуть включати аудіо - системи з відповідним музичним супроводом(((
Показати
+ 1. Когда же нефть закончится?
Автор: Алекс
10 травня 2010 14:03
Интересное предложение!
Хочу предложить всем маленькую тему для обсуждения - Готовы ли вы ради воспитания динамовской молодежы отказаться на пару лет от трофеев в Украине и участия в ЛЧ, во имя создания интересной, молодой,...