Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 241
Я не розумію що з вами люди? Ви вмієте щось робити крім критики? Пацан просто молодець! Після важкого в психологічному плані матчу з Літексом, 3 мячів в 2 турах ЧУ, причому один з них був просто рятівним, Роман ще й створив гол + пас в ворота Уругвая не зважаючи на втому. Подивитесь що після Ере він 2 кандидат на перехід, при чому в топ клуб.
Показати
Нет с нами Романа, смеритесь!
Алекс какой Роман очнись.
разъясняю на пАльцах: 1. - Андрей - не Лидер ... синонимов не добавляю, чтобы не обидеть, если что%) 2. - по сравнению с Суаресом... (ноу комментс) 3. - Он - хороший "пацан", как ты выразился, НО (!) Шева, в таком же,"пацаньем" возрасте был грозою для футбольной Европы, а главное - Лидером! 4. - я (да и не только я) не вижу в нем именно "лидерских" черт (?!) что не может не удручать, при его-то МЕГА-талантах!!! 5. - будь это не так, как я привел выше, Ярмола "грыз" бы землю за двоих до конца матча и... забил бы третий... Как это сделал Гусенок в Казани (как он же делал в матче с МанСити и до того) - где был Ярмола? - "раскачивал" фланги? Беда не только Ярмолы сегодня в том, что в футболе много "хороших" пацанов, но, как и всегда, мало Лидеров! Пацаны нужны, но, увы лишь как подспорье для мужиков...(((
Коментарі по темі:
я думаю с такою грою і постійними травмами через роки три він навіть Металісту потрібний не буде... а зараз напевно повернеться в Бразилію, набратися сили від землі рідної ))) а взагалі то жаль якщо це кінець його яскравої євро карєри, дуже класний футболіст, але зробив помилку Шеви, тобто спокусився на гроші.
Показати
Коли Шева робив свою доленосну помилку, то багато знавців і просто адекватних прихільників кричали, що він помиляється і АПЛ не його і не для нього! А хто міг передбачити, що Кака так не зіграється (по різним причинам) в іспанській Примері, де в фаворі техніка, дриблінг, легкість у роботі з м`ячем тощо? Цього неможливо було передбачити, але це, нажаль, сталося саме так :(
Якщо би не Суркіс то Польща смоктала би палець... Чекаю на адекватну відповідь від ГМС ! На рахунок - поляки нас вважають за бидло не погоджуся. Сам вчився в Польщі три роки і повірте є там різні люди так само як і у нас, проте ми самі багато в чому винні, що формується така думка про наших громадян, адже нічого іншого не скажеш про пяного в дупель будівельника з України в якого в 10 словах 9 матів!
Показати
Ты очень плохо учился в Польше или же не знаешь, что поляки еще 400 лет назад имели нас за быдло. Ты сам хоть раз видел пьяного будивельника (поляка) у нас? Отвечу - нет, потому что у них есть гонор и в Украине они не будут работать. Больше них нас гнобили только монголы, но это древность, а так - они паны. Богдан Хмельницкий, Иван Богун и т.д. показали им кто есть Украина, а больше всех им свое место показал Сталин, перегнув палку в 200 раз, казнив невинных польских солдат и офицеров, где вот недавно погиб Лех Качинськи
Чого тільки вартий пас на Кравця, в матчі з Валенсією... ах ностальгія! Хочу побачити таких же Нінковича і Кравця!
Показати
Цей момент просто найсвіжіший у пам`яті, та й вельми показовий з точки зору естетики! Карлос дуже кваліфікований гравець, котрий по примхам тренерського штабу був взагалі списаний з рахунків.... І якщо Сьомін йому ще якось довіряв, як джокеру, то ВГГ його просто віддав, як непотріб.
Як на мене в цьому інтервю все по ділу, Інієста дійсно спеціально вдарив Ван Бомеля, перед цим стопроцентно симулювавши,абсолютно правильно підмітив,що Роббен не реалізував моменти, а про кутовий після штрафного це дійсно правда навіть не посперечаєшся, мало того, що мяч від стінки полетів так ще й Касіліас його торкнувся. Не розумію, що вам не подобається? Особисто я вболівав за Голандію, але треба бути обєктивним... іспанці дійсно заслужили перемогу, але і слова Уеслі абсолютна правда!
Показати
Проблема в тому, що голандці всі співають про це вилучення Іньєсти, що не відбулося, і зовсім забувають про те, що крім Хейтінги треба було вилучати ще трьох їхніх гравців (ван Персі, Роббена і де Йонга).
Проблема Ярмоли фізуха, йому тупо не вистачає сил повертатися назад, а якщо врахувати що Маргарин не захисник то ось і вся попа на лівому фланзі.
Показати
во-во! а Газ так сверкает что нашел ДК ЛПЗ,да нападающий он!!! У нас уже давно проблемный левый фланг! Надеюсь Попов его закроет!
В Динамо буде мати багато часу на веселощі - сидячи на лавці адже ні мегареалізатора Ярмоленка, ні курортника Мілевського ми на банці не побачимо... до речі в мене є до них пропозиція, може хоть в свої ворота гол забийте, щоб практику не втрачати )))
Показати
Ярмоленко вчера хорошо отыграл,хватить его поносить с поводом или без. Может он в самом деле заиграет на фланге,вчера был одним из лучших в составе Динамо.
Мій варіант складу - Шовковський Данило - Юссуф - Михалик - Попов Бертольйо - Вукоєвіч - Єрьоменко Шева - Андре - Маграо
Показати
А ты не забыл про лемит????
ти кого б запросив ? в мене є чотири кандидатури - 1. Жерар Улье 2. Рой Ходжосон 3. Отмар Хіцвельд 2. Йоран Еріксон
Показати
ну точно не Эрикссона)))
Думаю не гірше Газа справився б, а може і краще... Максимова або Калітвінцева негайно потрібно в Динамо.
Показати
это все не то. будет тоже самое
Автор: Алекс
10 травня 2010 14:03
Интересное предложение!
Хочу предложить всем маленькую тему для обсуждения - Готовы ли вы ради воспитания динамовской молодежы отказаться на пару лет от трофеев в Украине и участия в ЛЧ, во имя создания интересной, молодой,...