Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 187
Брєд...Тут напевно опечатка : "Миколенко - був найхудшим гравцем у складі Динамо в матчі проти Вільяреала" ( тай не тільки в цьому матчі , нажаль, у хлопця спад у грі затягнувся....)
Показати
SheriFF_2, последних 6 матчей точно
І хто тeпeр мeні запeрeчить, що Миколeнко після зимовоі паузи грає всe гіршe та гіршe....Який Мілан для нього світить?Хлопeць провалює матч за матчeм.. Трeба йому трохи банку погріти і подумати над тим , як бути далі..Парніша походу ,,зірочку,, схопив.
Показати
SheriFF_2, Скоро його і в Лечче не запросять з такою грою.
і справді, Миколенко один з небагатьох які при Луческу здали. З хлопцем потрібно серйозно поговорити, можливо і на лавку посадити на парму матчів.
Жора, перемтань відбивати м'ячі перед собою...
Показати
SheriFF_2, та це вже рефлексія, це вже не змінити
Тут в цьому турнірі все для Динамо вже ясно.. Прощавай ЛЄ..Треба берегти сили на ЧУ і думати вже про Зорю.
Показати
SheriFF_2, в Іспанії не зіграємо на нуль, тому не дуже віриться, що заб"ємо стільки, щоб пройти
Знову стандарти, знову програв боротьбу Миколенко зі своїм гравцем, знову не допрацював Забарний ( не встиг першим на мяч ).. Буяльський не грає, міняти на Лєднєвп і випускай Супрягу.
Показати
Супрягу випустить хвилина за 15 до
SheriFF_2, кого міняти треба це Родрігеса
Мені одному впадає в очі, що Миколенко сильно здав в цьому сезоні? Ну зовсім не вражає в останніх матчах Пропала його швидкість, дріблінг, кроси та у захисті на своєму фланці не вражає.. Таке враження , що після того, як його Мірча почав пробувати у центрі захисту а потім в опорній зоні , у Віталія пропала футбольна думка...Ну сильно здав хлопець... Потрібно Жерсона міняти на сьогодняшнього іменинника Де Пену. Уж больно багато моментів запоров Родрігес в першому таймі..І Потрібно випустити у другому таймі Супрягу ( тільки не на 5-10 хв)..Захист іспанців не без грішен...А ще потрібно бити із за штрафної...хочуть завести мяч прямо у ворота . Багато транжирим моментів , це не УПЛ , тут шансів можуть більше не дати..
Показати
SheriFF_2, він більше на оборону акцентований. Видимо таке завдання у нього.
Я думаю, що у нього команда від Луческу грати більше на захист ніж на атаку.. Звідси трохи гірша гра на атаку.. Можливо він не так добре зіграний з Родрігесом, як був зіграний з Де Пеною та Вербічем...
SheriFF_2, а Родрігес ще та "коняка".. )) то біжить не туди.. то б'є не туди.. то Миколенко більше ззаду грає..
стосовно Супряги згоден на всі 100%.. але є одне але.. команда не вміє грати на нього..
Мирча от виталия очень много хочет. Что бы в атаке играл как вингер и в обороне пахал. + играет практически везде без замен.
Да, Супрягу надо было выпускать хоть на 15 минут
Ну що ви всі погнали на Васю? Він сьогодні залишився без " жирнущого" куша від кротів...ось і намагається своєю болтавньою хоч на якийсь кусок сала заробити у своїх бувших паханів...
Показати
Видно, Василь знайомий з системою зарахування балів наперед ))) Хоч більшу частину на лавці просидів, але досвід є ))))
Santos, вірно, а що на цeй бєспрєдєл скажуть ультрас Динамо?Вони ж завжди такі активні...Суркіс і Оучeску х..ло, а Гeльзін вам як?
Показати
SheriFF_2, У них есть свои фанаты, пусть за свою комманду и стоят, а не на наших ультрас съезжать
А чего вам Ультрас Динамо должно, что-то говорить?
Добре , що Динамо виграли 11 метрову лотерею бо , як би Шурман поставив би цей 1000000 % очевидний пенальті , то експертам Пенісову і компанії , ох (!) і було б про що говорити у своїй програмкі ВФ , це при тому що кроти вилетіли , а Динамо судді помогли цим пенальті пройти Колос...А так про що бідолаги будуть перд....ти у своєму " вєліком хфутболє" гадки не маю...:)))
Показати
SheriFF_2, Про новый мерс Вити говномёта
Агробізнес!!!!! Ну і за кого мені топити ??? За земляків з Хмельниччини чи за улюблений клуб з дитинсива? Хочу бачити Динамо у фіналі!!!!
Показати
SheriFF_2, Сам запитав, сам відповів!!!
No results found.