Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 69
А чи не нагадує він вам Дуду? Любив бігати і показувати техніку, але без голів і загострень.
Показати
Визуально есть сходство,но что бы оценивать нужно дать немного времени
Браво Ребров!!!!
Показати
ALud, Чем тебе Ребров не подошел? Сам был должен забивать?
Юрий, а ви уявляєте ДК без Ярмоленко? Хто ж буде загострюавати, обігравати, Мотозюк, мабуть?
Показати
ALud, в том то и беда, что не представляю. Но это не только заслуга Ярмоленко, но в значительной степени - беда Динамо. Игра в атаке построена на забросах мяча в район штрафной с дальнейшими подборами и на индивидуальных действиях Андрея, а когда в команде был Ленс, то и Ленса. Как по мне, мы демонстрируем очень примитивный футбол, а в комбинацию друг с дружкой сегодня могут остро сыграть разве что Ярмоленко и Мораес. Понятно, что частенько Андрей вынужден в центре поля водиться не от хорошей жизни, а просто потому, что некому отдать. Но часто он и просто заигрывается, упуская при этом возможность отдать передачу свободному партнеру.
Коментарі по темі:
Дай йому боже здоров*я і успіхів. В принципі, мужніти треба дома і їхати краще знаючи собі ціну, але це його рішення, а що буде, побачимо дуже швидко, 18 років це не 15.
Показати
мужніти де в Карпатах?
Якщо ще тут хтось пам*ятає такого футболіста ДК, як С. Кузнецов, то із слів другого відомого футболіста В Тищенко,як їх учили: щоб не було порушення правил, футболіст повинен першим вибити м*яч, все що може бути в контакті потім - не має значення, це футбол, контактрий вид спорту і самий травматичний, по статистиці. А те ,шо суддям ФІФА в останні роки дало право бути вершителями, а не суддями, випливає хоча би з червоної картки Шовковського, коли він кидається в ноги нападнику вперед руками, рискуючи отримати удар не тільки в корпус, але і в голову, і його за це виганяють з поля, то хотів би я бачити футбол,коли футболіст свідомо пре через суддю тільки тому, шо той стоїть на дорозі гравця до м*яча.
Показати
готовий підписатись під кожним словом
І він сказав: Поїхали!
Показати
И запил водой
Дивно: ніхто не хоче коментувати, хоча, чумо дивно - 3 очка є, а задоволення від них немає.
Показати
Как нет удовольствия?Отличная игра!Мне все очень понравилось.
Є відомий вислів - хто багато знає...
Показати
.... той, що? -- погано спить? )))))
Згоден, слухи.
Показати
Буде як буде
No results found.