Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 94
Це сумно: що робить Тун - розумію, а який план у нас - нєпанятка.
Показати
У нас план "напрягать защиту соперника и всунуть хотя бы плохонький голик".
Не дай Боже: Франція. Найнесприятливіший варіант, збалансована в усіх відношеннях команда: швидкість, атлетизм, техніка, досвід, гравці зі світовим ім’ям. 7 зустрічей до тепер, 4 поразки і 3 нічиїх – хвалитись нічим. На Євро в Донецьку повозили нас пристойно. Практично не маємо шансів реалізувати свої сильні сторони, план: Сталінград. Шанс побачити Бразилію 15-20%. НІ: Хорватія (1 пер., 3 ніч., 3 пор.). Противний суперник, а від попередніх стиків з ними ще в районі серця болить. Швидкісні фланги, агресивний напад, досвід, зірковий склад. Шанси: 35-40%. Скоріше НІ ніж ТАК: Греція (2 пер., 2 ніч., 2 пор.). Самий нудний суперник, не грає сам і не дає іншим. Це буде мука (як з Польщею в Харкові), пов’яжуть Коноплю і Ярмолу по руках і ногах. Короче, як би не хотілось їм помститись, але, ну їх нафіг. Шанси: 45-50% (найбільш ймовірна серія пенальті). 50/50 Туреччина. Статистика з ними в нас хренова (1 пер., 1 ніч., 4 пор.), але в них є слабкі місця, вони імпульсивні, часто сипляться після першого гола і їх простіше прорахувати. По стилю з такими командами нам гратись має простіше. Сюди б відніс Словенію (2 ніч., 2 пор.) (так розумію вони ще з Ісландцями конкурують) і Румунію (1 пер., 1 ніч., 3 пор.) – аналог Чорногорії. Скоріше ТАК ніж НІ (шанси 50-55%): Португалія (1 пер., 1 пор.), Швеція (2 пер., 1 ніч., 1 пор.) – одночасно різні і схожі збірні, адже залежні від своїх мегабомб Роналду й Ібри. Вони загроза для будь-якої команди, але через це їх прорахувати найпростіше. З ними нашій команді легше буде грати в позиційній атаці і тікати в флангові контри. Позитивний досвід гри на Євро зі шведами ще гріє душу. Ісландія – хоч і темна конячка, але це Ісландія і ми їх пройдемо з ймовірністю 65-70%. Як висновок: краще опинитись в корзині разом з Французами (бо з нашим щастям в жеребі…), а ідеальними суперниками є скандинави. Ось таке ІМХО.
Показати
Полностью согласен с Вами,что лучше быть не сеяными и не попасть на Францию.С хорватами и греками играть можно,а шведы от нас никуда не денутся.Португалия и Швеция с одной стороны и Франция и Швеция с другой.Получается Швеция как не крути.Но может случится и чудо озлобленные на отборочный цикл униженные ,самолюбивые и гордые поляки раскрепощенно сыграют в свою лучшую игру, я не исключаю такой вариант.
Сильна позиція, яку можна лише вітати. Карпати червоно-чорний прапор зробили своїм офіційним, харківські фани цими стягами хочуть підтримати збірну. Ось вам: Схід і Захід разом. А хамів, які ще недавно тут людей обзивали "ідіотами" та "уродами", бачу, поменшало. І це не може не тішити.
Показати
Опять пособников нацистов принесут
Підтримую кожне слово. І не варто людей обзивати "ідіотами" і "уродами" лиш за те, що вони мають власну думку і гідність. А щодо політики, так можна заборонити президенту країни приходити на футбольні матчі, виконувати гімн країни ("згинуть наші вороженьки") і т.д. Позицію FARE по багатьох питаннях щодо України вважаю не коректною і деякою мірою антидержавною, а людям, які хочуть це змінити - честь і хвала.
Показати
1) "І не варто людей обзивати "ідіотами" і "уродами" лиш за те, що вони мають власну думку і гідність." Еще и как "варто", если из-за ихних, неуместных убеждений, страдает вся страна. 2)А щодо політики, так можна заборонити президенту країни приходити на футбольні матчі, виконувати гімн країни ("згинуть наші вороженьки") і т.д. Вы путаете государственных деятелей и официальные государственные символы. С символикой разнообразных сепаратистских, преступных военных формирований. Или портретами людей, которые не являются признанными героями(и это еще мягко сказано) страны. Никто Вам слова не скажет, если вы придете с государственным флагом на матч, или вышитым гербом на спине. 3)"Позицію FARE по багатьох питаннях щодо України вважаю не коректною і деякою мірою антидержавною, а людям, які хочуть це змінити - честь і хвала." Ну да, ну да. Опять борьба против всех. Где то я это уже слышал. Борцы с двумя режимами. Ну-ну. Эти люди из-за мнения очень небольшой части страны, могут навлечь еще больше проблем для всего гос-ства. А потом и дальше будут сами называть себя героями, патреотами и борцами да правое дело.
Шо, опять "олежаверим"?
Показати
Не. Это мастерство игроков, играющий почти всю игру в меньшинстве соперник, который в последних играх ужасно играл в обороне, а тут еще и поплыл.
Коментарі по темі:
Риба гниє з голови, по іншому не було і не буде. Хіба гра чи результати лише головної команди не тішать? А що, може Динамо 2 в лідерах, дубль розриває своїх суперників? Де вихованці клубу, які ще донедавна чи не в кожній команді ПЛ виступали? Може комерційна сторона на висоті, медіа, менеджмент? Отож бо. Правильно Діма Джулай сказав: в Динамо відсутня стратегія розвитку. Клубна вертикаль тріщить по всіх параметрах. Рішення керівництва виглядають хаотичними, непродуманими, базованими на емоціях, симпатіях, але не на професіоналізмі. Перманентно шарахаємося зі сторони в сторону, замість того щоб вибудувати хоч якусь стратегію і послідовно гнути свою лінію. Вважаю, останні роки констатують факт абсолютної безпомічності керівництва клубу щодо його розвитку, здатності давати результати гідні статусу команди Динамо Київ. Жодного системного позитиву хоча б в якісь сфері. Позбуваємося гравців, які згодом стають лідерами в інших клубах, натомість витрачаємо шалені кошти на легіонерів, в яких за рік розчаровуємося. А з тренерами в нас взагалі Район Мелроуз (в якому ще клубі тренерами були чи не всі колишні видатні гравці (і пофіг, що до того вони ніде не тренували і жодних результатів не досягали - в них ж динамівське серце); двічі чувак, якому то в Москву додому хочеться, то до нас (з "гадьонишем" звичайно); осетин зі своїми тараканами, які виявились іншої породи ніж в старожил клубу; 5 разів!!!!! експерт Сабо; і як апогей апофіозу - легенда, франсфутбольна золотом'ячна легенда, мамі якої колись пообіцяли (усі ж практично вже побавились конструктором, а він чим гірший). Впродовж 1964-1992 в Динамо тренери змінювались 7 разів (4 роки в середньому), впродовж 1992-2012 - 18 разів (1,1 року в середньому); при І. Суркісі (з 2002) - 11 разів (1 рік в середньому). В чемпіонатах України за першу команду Динамо (1991-2013) зіграло понад 200 гравців (в середньому 9 нових гравців щороку)! При цьому понад 100 з них не зіграли більше ніж 20 матчів. Як висновок: Блохін сьогодні це лишень системна помилка, індикатор і каталізатор глобальної проблеми - непрофесіоналізму керівництва клубу. Усунувши Блохіна (а статистику зміни тренерів не варто псувати) ми, скоріш за все, здійснимо наступну системну помилку.
Показати
Именно. Вероятность очередной ошибки очень велика. Потому я так категорически и не выступаю за отставку Блохина.
К сожалению, Вы очень правы. Увы и ах. Пока это курс вникуда.
Шахтар з балом в турнірку, МЮ продовжує розчаровувати. А ІМС варто бути напоготові, в Пелігріні явні перспективи опинитись без роботи.
Показати
Из группы МС должен выйти, а это для них уже достижение, раньше то не получалось.
Над нами смітяться, ми скаржимося. А це доля слабких і безхребетних. Суркісу пора звітувати.
Показати
У такому випадку звітувати треба усім власникам та президентам клубів.
Размещая на своем сайте подобные статьи, на мой взгляд и Динамомания включилась в ьравлю блохина. Не знаю, кто действительный владелец сайта, но не исключаю, что это Суркис и ему просто нужно побольше грязи в интернете против ОВБ, чтоб, как в прошлом году с Семиным, сказать при увольнении- мнение болельщиков для него важнее контракта. Возможно, это не Суркис. Тогда кому выгодна эта волна дерьма на этом, вроде бы динамовском сайте?Не знаю, НО ТАКОГО НИКОГДА НЕ БЫЛО.Дошло до того, что не банят за откровенные маты. Зайдите на "Шурика"- там мнения разные, но такого безпредела, при этом бездоказательного, нет.А эта конкретная статейка только разжигает ненависть к тренеру. И вообще, обратите, внимания, сколько статей Динамомания посвящает "беляшам и майорам", отрицательным высказываниям того же полудурка леоненко. в ущерб анализам матча, к примеру, того же Головко.
12 вересня писав пост про потребу хорошого помічника для ГТ (http://www.dynamomania.com/news/218673-oleg-blohin-tsentralnaya-os-poka-provisaet). Так розумію, або на горі нас читають, або співпадіння. Мабуть, друге. В купі вчорашньої інфи пробою віднайти логіку. Звик, що в ситуації, коли все не зрозуміло, кінцевою причиною дій людей є гроші. Як висновок: ІМС знову став заручником віри в динамівський дух, а не професіоналізм. Прямо це визнати означає визнати власну некомпетентність, але компенсація за розрив контракту давить (давлять, думаю, і спонсори). Звільнення штабу (ще то ноу-хау) є ні чим іншим, як натяком ГТ на "перспективи" і спробою щось змінити. А Ребров і Федоров є, ІМХО, людьми ІМС. З цього всього роблю ще один висновок: ІМС не позбувся звички вмішуватись в тренерську роботу. Саме через це, вважаю, в нас і немає західного фахівця. А матч з Карпатами довів, що команда ОВБ не плавить (і це дивно). А по грі варто визнати: велике бажання, непогану фізуху, ВДАЛІ ЗАМІНИ, страшний нефарт. Сподіваюсь це не випадковість, хоча грали галичани, чесно кажучи, як першолігові піонери. Отже, чекаємо, спостерігаємо, вболіваємо.
Показати
Очень надеюсь что вторым помощником станет Павел Яковенко!
Індивідуальна майстерність Тейшейри переважила відсутність досвіду і удачі в Реала. Арбітраж не український. По інших матчах все без питань, окрім, хіба що, Копенгаген - Юве (і то, лише опираючись на імена). Шахтар з перемогою. Сподіваюсь, вона перша з чотирьох на цьому тижні для українських клубів.
Показати
А как судейство от украинского отличается а? =) Красота)))
No results found.