Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 57
Так в Україні і взагалі в колишніх країнах СРСР вчать воротарів виставляти коліно вперед на виході, і це не вважається порушенням правел, воротар недоторканний в воротарському майданчику!? Можливо неправельно але так воно є! Ні в якому разі невиправдовую вчинок Бойко, як казав Нагорняк він був лицем до Гусєва і бачив що може нанести травму Олегові, але сталось що сталось! Шкода Олега, як не лавка то травма!
Показати
Недоторканість у воротарському майданчику - це правильно. Але це не означає, що треба виставляти вперед коліно з ризиком влучити у скроню.
Там уточненя "с первым украинским легионером в португальском чемпионате в 21 столетии." Кандауров єдиний хто грав 2001 і 2003(пару матчів). Щербаков і Юран грали в 90-х.
Показати
про 21-е столетие позже добавили, типа исправились))) но, как вы сами правильно заметили, Кандауров хоть немного, но и в нынешнем столетии в Португалии играл
Ці "іуди" для тебе сука стараються а ти пишеш всяку х... Піди і застрелься гнида!!!!!
Показати
У каждого своя правда:)
сам застрелись гнида я в отличии от тебя ни с кем не пресмыкаюсь я против вступления в евросоюз я житель Харькова и с детства болею за динамо таких гнид как ты я буду мочить
Ну може не класну, а хочаб якусь гру то вони повинні показувати таким складом!!! Краще його зараз зняти ніж чекати повного провалу в чемпіонаті та ЛЄ!?
Показати
І взагалі це треба було робити раніше, я підтримува Блохіна як він прийшов, як хворів, як прийшли нові футболісти, як вони намагались зігратись... але вже пройшло більше півтора року?Йому мало було часу з літа до зими щоб налагодити все в команді? То скільки йому ще потрібно часу щоб поставити хочаб якусь командну гру? На голій фізиці матчі вигравати можливо але...
"Марбелья Кап":) Як варіант!
Показати
Не уверен ,что он покорится нашему гению тренерской мысли=)
Приблизно рівні команди(на даний час),що Динамо що Рубін, Рубіну Рибалка потрібен а нам ні???
Показати
но у них нет Аруны) (с горькой улыбкой)
Та тут справа не лише в квитках.... а проживання в готелі, харчування, перельоти,переїзди и т.д. Вони то не бідні, але й зарплату їм вже давненько неплятать, то чи варто їм до кінця сезону оплачувати всі ті витрати що повинен оплачувати клуб? Може їм ще й на збори за свої кошти їздити, клубному персоналу зарплатню платити, та всі необхідні внески робити...?
Показати
При их личках они могут и на сборы поехать за свои при желании. А нет- так к чему весь этот пафос? Клуб, у которого ничего нет- ни болельщиков, ни стадиона, ни истории, ни хозяев, ни игроков, ни тренера...
Краще б ти обісцявся, ніж писати недолугі коменти! На уровне Динамо? Це на якому такому захмарному "уровне"? При тому що хлопці молоді і в них ще все попереду, може й "уровень" Динамо колись переростуть.
Показати
Конечно, пусть Велозу и Беланда сидят на лавке, а мы еще годик-два потерпим, пока "молодежь" вырастет в хороших футболистов
Не реально, хтось один по схемі Блохіна буде випадати, а грати будуть Белханда, Аруна, Безус(один з них) на позиції атакувального півзахисника.Хоча непогано було б побачити українське тріо в центрі поля(Сидорчук, Гармаш, Безус).
Показати
Сидорчук Гармаш Безус. азазазаза, чуть не обоссался. из этих 3 только Гармаш играет на уровне Динамо
Ну тут більше схоже що він і не дуже хоче переходити на іншу схему, чому б він тоді підписував влітку двох нападників і двох ЦЗ, і жодного крайнього атакуючого півзахисника? А ті що в нього є то їх дійсно важко назвати супер атакуючими гравцями.
Показати
Они же не смогли купить летом на левый фланг, и отложили на зиму. А как щас показывает практика в Италии, им летом нужно было первым делом покупать игрока на лево:)
No results found.