Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 57
То про які шанси чи очки мова, псв не обіграє ж суперника 15-0. До чого та математика тоді
Показати
Dynamo#1, Математично не обовязково 15:0. Якщо Аякс програє з розгромним рахунком, а ПСВ виграє десь так 7:0 чи 10:0, тоді шанси є. Але, зрозуміло, вони чисто теоретичні. Це один шанс з мільйона.
Чому його немає в розкладі матчів на Вашому сайті? Наступний матч 05.04 на кубок? І це вже не вперше! Я навіть два матчі пропустив через те що довіряв Вам і не перевіряв! А час був вказаний не вірно(
Показати
Dynamo#1, они исправляются - время начала матча теперь просто не указано! )))
На оф сайте не только время, но и канал трансляции. Рекомендую
У Вас вже другий раз як не вірний час матчу або дата(за останніх два тижні), це не претензія а побажання виправитись, Ви все ж ледь не основний сайт фанів ВКДК!
Показати
Dynamo#1, все верно
Дід Панас, Трошки не те порівнюєте, це все одно що свого часу натуралізували б Хацкевича чи Белькевича, люди мовно і ментально ближчі до нас(що стосується Деку і Кости). Ну а по Асамоа то він з 12 років живе в Германії!!!! Тут швидше питання в тому чи потрібно нам нам один відбірковий турнір таке посилення? І чи буде краще якщо умовні Зінченко, Коваленко, Зозуля просидят в запасі? І чи будуть бразильці віддаватись на полі, для чого їм це? Знову себе продати і засвітитись?
Показати
Dynamo#1, ну не будут отдаваться - не будут и играть. Никто ж не говорит, что они будут в основе вечно играть, это всего лишь право сыграть, если они будут сильнее тех же зинченка или зозули. Так что зинченко, коваленко и все остальные будут на лавке - это только их вина. Играть должны те, кто сильнее, а не просто потому что конкуренции нет. Вот потому мы на чм и провалились, так как большинство игроков основы знали, что они в любом случае будут основными. А теперь каждый захочет показать, что он лучше. И что в этом плохого, если встряхнуть коноплянку, зозулю и ярмолу?
Google, Моя думка така, жаліти не буде за ким, нічого хорошого він не показав. Як прийшов то ще трохи грав, ну а далі просто його ставили через відсутність варіантів. Якби забрали то було б чудово. Якщо Ви кажате що Осман талановитий(я його не бачив) то вже краще молодого хлопця награвати, гірше ніж Антунеш він точно не зіграє.
Показати
Dynamo#1, Осман як раз манерою гри та зростом нагадує Антунеша (в доброму сенсі). Дивно, що не чули за нього. Ми його з Металіста взяли - він за них ще у ЛЄ грав)
Bolek, Воно то так, але є уйма прикладів коли молоді гравці пробивались до основи збірної в молоді роки. А те що Фоменко не викличе то це 100%, хоча можна було б дати шанс як Кака свого часу на ЧМ2002(якщо не помиляюсь) він там і нібито не грав але сама присутність на ЧМ для молодога гравця важлива!!!
Біда в тому що не правельний чемп він вибрав))))) А так думаю був би в збірні!
Показати
Dynamo#1, вибирав краще з того, що було на той час. Якби запросило Динамо, наприклад, то не грав б в Росії.
А чому боротьба за друге місце? Що Челсі вже виграло 4 гри в групі і шансів вже немає? Завжди потрібно боротись за перше місце а там вже як вийде:)!?
Показати
Dynamo#1, Он имел ввиду что мы первое займем, а остальные будут жестко бороться за второе место))
..... і нова лавка запасних.

З його характером і не досить високим рівнем гри(майстерності) мені здається що через рік він буде клястись в любові до Динамо або ж нового орендодавця! Вперед по слідам Брауна (хоча сумніваюсь що він попаде в команду з зони ЛЧ)!
Показати
Как раз с уровнем мастерства там все нормально. Не забывайте как он провел свой первый сезон в Динамо. 16 голов и 11 голевых передач в 33 матчах - ничего так показатель. И это сезон 13/14, когда ЧУ был на своем пике.
Andermen, Так як і Уельс 9:)
Показати
Dynamo#1, та да)
Александр, Я не зовсім памятаю, але за нього свого часу заплатили близько 6 млн. євро, якщо зараз дадуть хоча б 5 то клуб буде в виграші, так як зарплата у нього певне не 1218 грн.
Показати
Слухи ходили что за него было потрачено больше десяти миллионов евро и это ближе к истине, учитывая в каком статусе он переходил. Так что я думаю на нём хотят ещё и наварить хоть не много, а это думаю сумма не меньше 15 млн.,а ее у Лиге 1 никто не схочет выложить кроме ПСЖ,что в свою очередь указывает на то что скорее всего утка.
No results found.