Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 13
Коментарі по темі:
а ми як завжди всі матчі на зборах програємо,лише команд 4 ліги ми громимо однією ногою...
Показати
ну тк, у нас же великий тренер..
щось переживаю,над тим чи заграє він у нас,просто читаючи коменти вболівальників Дженоа, він не хтів грати і відносився до матчів без ніякого настрою на гру....але, гравець основи збірної,і я сам бачив ,як він грає,досить непогано... плюс бачив його в живу на матчі Німеччина - Португалія.. надіюсь,на краще...хай спочатку ,оголосять офіційно,потім будем думати,як і що він нам може допомогти.. а на рахунок часу..то Суркіс може не спішить,бо всеодно відразу Велозу не буде тренеруватися,а як усім зборник буде відпочинок,і найдовше,бо ще недавно він грав у півфіналі,тому якраз в середу підпишемо,а вже в четвер...може йти тренеруватися з основою.
Показати
Його останнім часом задовбало грати у середняку, я так розумію. А минулого сезону взагалі Дженоа на виліт стояли (згадайте історію з вимогою ультрас зняти футболки). Який тут до біса настрій на гру.
Селіна потрібно, ви лише подумайте, він українець,у нас буде ще одне місце для іноземця в нападі. далі, на мою думку він добре зіграв на такому ЄВРО...він ще молодий,але здається справився з усіма своїми нервами. і накінець, я думаю,він на багато краще від Попова...небо і земля..якщо візьмуть Селіна,я буду більше радий трансферу його,чим Велозу,тому що я не повірю,що Динамо його візьме,аж поки на оф сайті не з'явиться офіційна інфа...надіюсь,вона буде...і ми її сьогодні дочекаємось)) Велозу,Рафаель(але,щось затихло,невже ,знову зрив якийсь) Селін, і якогось нападника...класного...такого швидкого і технічного,найти б такого як був Бангура,я і зараз переглядаючи відео з його голами,просто насолоджуюсь..))
Показати
Велозу,Рафаель(але,щось затихло,невже ,знову зрив якийсь) ------------------------------------------------------------- я та кне думаю , а что должна каждый день инфа появляться ?Это тебе не фифа )))
No results found.