Автор: generator95
Зареєстрований: 15.01.2011
Останній візит: 08.05.2014
10 листопада 2011 19:52
8

Футбольний матч між Христинівкою та Білозір'ям завершився скандалом: фанати накинулися на суддю з кулаками

Футбольний матч 29 жовтня 2011 року між командами МФК «Христинівка» та ФК «Зоря» Білозір’я закінчився з рахунком 2:3 на користь «Зорі».

Перший тайм був зіграний внічию 1:1. Все фінішувало з рахунком 2:2 і це виводило МФК «Христинівка» на бронзове третє місце. Але на останній хвилині матчу (після закінчення часу було добавлено 10 хвилин) гості забили гол – 2:3.

Спостерігаючи за перебігом матчу та суддівства, христинівські вболівальники, яких на трибунах було не менше тисячі, були переконані в несправедливому суддівстві, адже гравець допоміг собі забити м'яч у ворота рукою, а суддя цього "не помітив" (подейкують, що за це судді заплатили 35000 грн.). Півтори сотні розлючених вболівальників вибігли на футбольне поле та накинулися на арбітра, який був змушений рятуватися втечею. Від розправи суддю врятували також христинівчани, які, незважаючи на свій гнів, зуміли залишитися більш стриманими та поміркованими.  

Вища ліга Черкаської області
А яка це ліга?
Есть один интересный момент в этом всём-посмотрите как УМЕЮТ бегать наши арбитры!!!)
Приємно здивований, що на цьому сайті з'явилася новина про нашу (граю за молодіжку Христинівки в чемпіонаті району) команду з провінційного містечка. Був на тому матчі, все бачив на власні очі. Могли займати третє місце, і вигравати принципіальне "дербі" в протистоянні з командою м.Умань, але... Суддя все зіпсував.
5 балів, поржав... і згадав своє минуле, коли стою на воротах, а недалеко від мене мужик з косою (якою косять траву) дуже наполегливо радить не стрибати за тим дурним м"ячем)))))))))... а раз на останніх хвилинах гри комбайнер вирішив, що справедливість легше всього відновити ... НА КОМБАЙНІ))))))))))))) бігла вся команда скоріше за Усейна Болта))))))))))))))))))))))))))))
Велосипедист - звєррррь!)))
а при чем здесь ДК?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FVklpy15zB4