9 травня 2024 09:11

Ван Ністелрой: "Щоб виграти "Золотий м'яч", Мбаппе має грати у "Реалі"

Екс-нападник мадридського «Реала» Руд ван Ністелрой висловився про можливий перехід до «Королівського клубу» нападаючого «ПСЖ» Кіліана Мбаппе та його ймовірної позиції на полі.


«Чи я бачу Мбаппе цього року у „Реалі“? Цього року так. Кіліан - дуже розумний гравець і людина, і я впевнений, що він думає про те, щоб покращити свою кар'єру, тому що він ще дуже молодий. Щоб виграти «Золотий м'яч», він має грати у «Реалі».


Чи сумісним Мбаппе з Вінісіусом і Родріго і хто має грати «дев'ятку»? Звичайно, вони сумісні, і той, хто гратиме «дев'ятку», змінюватиметься у матчах, бо Анчелотті дає гравцям багато свободи в атаці. Іноді на вістрі нападу з'являтиметься Мбаппе, а іноді й Вінісіус, як це було цього року, навіть Родріго. Швидкість цього «тризубця» з Беллінгемом позаду буде непереборною. З їхньою допомогою «Реал» може ознаменувати собою епоху», — наводить слова ван Ністелроя AS.


За даними ЗМІ, 25-річний нападник «ПСЖ» та збірної Франції Кіліан Мбаппе влітку 2024 року з високою ймовірністю підпише контракт із мадридським «Реалом». У поточному сезоні на його рахунку 46 матчів за клуб, 43 голи та 10 результативних передач. Найчастіше Мбаппе грав на позиціях лівого вінгера та центрального нападаючого.