25 квітня 2024 14:30
1

"Не впевнений, що він погодиться грати в першій лізі": Сабо відреагував на чутки про трансфер Ракицького

Колишній тренер Динамо і збірної України Йожеф Сабо поділився думками щодо можливого переходу Ярослава Ракицького у харківський Металіст 1925.

Британський журналіст українського походження Ендрю Тодос повідомив про те, що захисник Шахтаря Ярослав Ракицький влітку може поповнити склад одного за аутсайдерів УПЛ – Металіста 1925 – на правах вільного агента.


Сайт Sport-express.ua поспілкувався з цього приводу із заслуженим тренером України Йожефом Сабо.

«Схоже на фейк. Це ж ще потрібно, щоб Металіст 1925 залишився в УПЛ, а шанси на виліт у них дуже високі. Напевно, Ярослав виявився не потрібен Пушичу, тому що він його не ставить. Ракицькому вже 34 роки, куди йому мотатися туди-сюди? Моя думка, що йому потрібно вже закінчувати з футболом і не мучитися, раз він виявився непотрібним Шахтарю», – сказав Сабо в інтерв’ю Sport-express.ua.

Також відомий спеціаліст відповів на питання, чи погодиться Ракицький виступати в Першій лізі, якщо Металіст 1925 вилетить:


«Не впевнений, що він погодиться грати в Першій лізі. Повторюся, у такому віці потрібно вже закінчувати. Ракицькому треба було раніше думати, що робити. Потрібно було піти на тренерські курси, отримати диплом і тренувати собі спокійно команду в Другій або Першій лізі. Можливо, у нього якісь інші плани, не знаю».

Слава Богу, що написано прізвище правильно, а не Ракіцький