4 травня 2024 22:35

Хаві про 2:4 з "Жироною": "Барселона" втратила контроль через кричущі помилки, неприпустимі на такому рівні. Ми віддали гру - і такий результат всього сезону"

Хаві залишився незадоволеним грою «Барселони» проти «Жирони» (2:4).


«Ми втратили контроль над грою через кричущі помилки, неприпустимі на такому рівні. Це відбувається з нами протягом усього сезону – і продовжується. А на цьому рівні такі речі відіграють вирішальну роль.

Ми контролювали гру, навіть могли перемогти. Ми обігравали "Жирону" на її полі, а потім віддали гру. І такий результат всього сезону. У нас були кошмарні помилки, нам не вистачало ефективності в атаці. Важко боротися за щось у такий спосіб. Нам багато потрібно змінити, щоб на щось претендувати наступного сезону.

Ми розсипаємося за будь-яких неприємностей. Ми припускаємося індивідуальних помилок. Ми обговорювали це, ми вселяли у гравців упевненість. Думаю, це також може бути пов'язане із незрілістю через вік футболістів. Думаю, ми зробимо висновки з помилок і наступного сезону поборемося. А інакше ніяк», – сказав головний тренер «Барселони» в ефірі DAZN.