4 травня 2024 23:53

"Інтер" програв лише вдруге за сезон: чемпіонів знову покарала передостання команда Серії А

До сьогодні в нинішньому сезоні Серії А Інтер програв лише один матч – ще наприкінці вересня Сассуоло. Щоправда, тоді в команді був Доменіко Берарді, який оформив у тому матчі гол+пас. Без свого капітана "нероверді" посипалися й серйозно ризикують вилетіти.

Перший тайм звітного матчу був значно цікавішим, ніж другий. Більшість ключових подій відбулися до перерви. Сассуоло не боявся йти вперед великими силами й на 20-й хвилині отримав винагороду. Дойг протиснув Дюмфріса і скинув під удар на Лор'янте. Арман без роздумів вгатив у ближню дев'ятку. Захисник Інтера мав шанс реабілітуватися, але із вбивчої позиції не влучив у площину.


Відкривши рахунок, Сассуоло ініціативу в руки Інтера. Чемпіони справді намагалися тиснути, створювали моменти, але забили лише із офсайда. Лаутаро занадто поспішав відкритися під передачу Августо. У другому таймі навіть немає що згадати. Нуль ударів у площину (5 загалом) на дві команди. Отак Інтер програв лише вдруге за сезон, знову Сассуоло, який завдяки цій перемозі повертається у реальну боротьбу за виживання.
Італія, Серія А, 35-й тур


Сассуоло – Інтер – 1:0

Гол: Лор'янте, 20