4 августа 2009 13:57

Президент ФФУ уточнил размер премиальных для победителей ЕВРО-2009: 500 тыс. на всех

Після історичної перемоги юнацької збірної України на чемпіонаті Європи серед 19-річних вітчизняні ЗМІ, посилаючись на коментар президента ФФУ, розпочали поширювати некоректну інформацію щодо розміру преміальних для гравців та тренерів нашої команди − у розмірі по 50 тисяч доларів на кожного. У цьому зв’язку  Григорій Суркіс вважає за необхідне зробити уточнення.

 

−  Фраза про преміальні була вирвана з контексту мого інтерв'ю, даного після матчу з англійцями, − зазначив він. − Система преміальних була відома хлопцям ще до початку турніру.

 

Вихід із групи сприймався нами як обов'язкова умова успішного виступу команди-господаря змагань. За вихід у фінал Євро-2009 і перемогу в ньому федерація пропонувала по 250 тисяч за кожне з цих досягнень.

 

Тож, вигравши для України перший комплект золотих нагород, команда власним потом та кров’ю заробила ці півмільйона, які, зрозуміло, невдовзі будуть виплачені.

 

Втручатися в розподіл даної суми ні президент ФФУ, ні хтось інший, окрім головного тренера збірної, втручатися не стане. Тільки йому вирішувати, хто саме і на яку винагороду заслуговує.