5 октября 2024 09:12
2

"Вы сумасшедшие? В футболе совсем не понимаете?": Сабо разнес четырех игроков сборной Украины

Відомий український експерт та колишній тренер Йожеф Сабо висловився щодо шансів лідерів Динамо та Шахтаря на переїзд до Європи після невдалих виступів у єврокубках.

У другому турі основного етапу єврокубків обидва українські гранди зазнали поразок. Спершу Шахтар розгромно поступився Аталанті (0:3) у Лізі чемпіонів, а потім Динамо програло Хоффенхайму (0:2) в Лізі Європи.

Колишній головний тренер збірної України та київського Динамо Йожеф Сабо в ексклюзивному коментарі сайту sport-express.ua відповів на питання щодо падіння цін на лідерів український грандів після невдачі в єврокубках.


84-річний експерт вважає, що шанси українців заграти в Європі наразі є примарними.


«Наших футболістів уже й так перестали купувати. Он Челсі Мудрика купили і тепер самі не раді. Та й Довбик у Ромі не заграє, я впевнений. Читав якось, що Судакова мало не в Реал сватали. Ви що, божевільні?! У футболі зовсім не розумієтеся?!


Ванат теж у Європу не поїде. Ну куди йому? Пацанятко ще. Та й не буде він рости. У нього немає того, що є в інших класних форвардів: руху і нахабства. Нападники високого рівня весь час атакують і захищаються, а Ванат тільки біля захисника рухається».

А дід правий.
Скрыть
Игорь, По Довбику только не согласен