23 сентября 2024 11:54

Журналист: "Может Тимощука с этой позорной тряпкой сгенерировал искусственный интеллект? Когда на московии из тузов кто-то "палится", прикрываются этой причиной"

Журналіст Руслан Свірін на своїй сторінці у Facebook висловився про Анатолія Тимощука.


"Може толіка з цією ганебною ганчіркою згенерував штучний інтелект? Коли на московії з тузів хтось «палиться», прикриваються цією причиною, і вона прокатує. Але як не сумно, це правда. Тимощук передав свою футболку на аукціон, який збирає гроші на підтримку російської армії. Скільки часу пройшло, але досі важкувато усвідомити глибину падіння футболіста з Волині, який стільки часу виводив збірну з капітанською пов’язкою.


Ладно, якби він був десь з рязанщини чи Тамбова, чи з Пітера, як Олег Саленко, але ж ні. З Волині!! Психологічному стану тимощука не позаздриш. Це й на світлині помітно неозброєним оком. Але сам обрав таке життя. Гроші йому точно щастя там не приносять, і стосунки так само. Якщо житиме далі, тягар відчуватиме дедалі більш важкий, потім він його розчавить.


Історія з тимощуком - це приклад того, як не треба будувати своє життя, в якому матеріальних проблем фігурант історії не має жодних. Але йому соромно дивитися собі в обличчя. Там не може бути інших сценаріїв".