15 сентября 2024 23:31

Сергей ШИЩЕНКО: "Первоочередной задачей является исправление текущей ситуации "Оболони"

Головний тренер Оболоні розповів ТаТоТаке про першу зустріч з президентом клубу та цілі, які поставлені перед ним.


- Олександр Слободян сказав вам конкретно: "Сергій, я хочу від тебе ось те, те і те..."?

- Ні, такого не було. Ми спілкувалися про футбол та історію Оболоні. Олександр В'ячеславович розповідав про події, що відбувалися в клубі раніше. Я знав президента клубу тільки заочно, але зараз познайомився ближче. Він виявився надзвичайно приємною людиною, яка добре розуміє футбол, щиро цікавиться ним і буквально живе ним. Мені дуже сподобалася ця зустріч і наша розмова.


Що стосується конкретних цілей, яких треба досягти, ми цього не обговорювали. Всі ми розуміємо, що першочерговим завданням є виправлення поточної ситуації, і це потрібно зробити якнайшвидше. Очевидно, що зараз нам потрібно піднятися і вийти з тієї ситуації, в якій ми опинилися.


- Про ситуацію перед матчем з Поліссям, коли команда не отримала можливості нормально відновитися, провести заїзд, заїхати напередодні матчу, ми розуміємо, що вас не було в команді, але чи розумієте ви, що можуть виникати ситуації, коли доведеться умовно "гупнути кулаком по столу" і заявити про те, що краще для команди, а також, можливо, тиснути на керівництво в інтересах гравців?

- Дійсно, тоді мене не було в команді, тому я не можу коментувати ту ситуацію. Однак зараз я постійно спілкуюся з усіма в клубі, включаючи спортивного директора та президента. Вони роблять усе можливе, щоб ми мали можливість тренуватися на "Оболонь Арені", хоча ми не завжди там тренуємося, оскільки у нас є база з полями, де ми провели більшу частину підготовки. Також у нас є заїзд до готелю перед грою, тому на даний момент у цьому плані все добре.