7 сентября 2024 23:44
30

Украина - Албания 1:2. Лига наций. Пражское фиаско. Выводы из ЕВРО так и не сделаны?

Украина - Албания 1:2


Украина: 12. Трубин - 2. Конопля, 13. Забарный, 22. Матвиенко, 16. Миколенко - 18. Бражко, 10. Шапаренко, 14. Судаков, 15. Цыганков, 21. Кабаев - 9. Яремчук
Запасные: 1. Бущан, 23. Лунин, 3. Бондарь, 4. Таловеров, 5. Сидорчук, 6. Степаненко, 7. Ярмоленко, 8. Малиновский, 11. Ванат, 17. Зинченко, 19. Тымчик, 20. Пихаленок


Албания: 1. Стракоша - 4. Хюсай, 18. Исмайли, 5. Кумбулла, 3. Митай - 21. Аслани, 20. Рамадани, 14. Лячи, 10. Н.Байрами, 9. Асани - 7. Манай
Запасные: 12. Симони, 23. Шерри, 2. Бальу, 6. А.Байрами, 8. Ходжа, 11. Узуни, 13. Михай, 15. Сефери, 16. Бериша, 17. Хадрой, 19. Спахиу, 22. Абраши


Украина - Албания ON-LINE

Превью


Сегодня сборная Украины проведет свой первый матч в Лиге наций против Албании.


Что касается кадровой ситуации желто-синих, то главной потерей команды стал Артем Довбык. Форвард получил травму в матче за "Рому" и будет проходить лечение в Италии. Несмотря на это, Сергей Ребров не стал никого вызывать в сборную вместо Артема.

Также не принимал участие в тренировке накануне матча с албанцами Мудрык, впрочем какой-либо информации о том, сможет он выйти на поле сегодня или нет, не поступало.

У Албании ситуация не лучше. Соперник украинцев не сможет рассчитывать в сегодняшней встрече на двух своих ключевых исполнителей. Это нападающий Армандо Броя и защитник Берат Джимсити.


Сборные Украины и Албании в своей истории встречались шесть раз. В пяти случаях победу одерживали желто-синие и один раз была зафиксирована ничья.


Ориентировочный состав сборной Украины:


Трубин - Конопля, Забарный, Матвиенко, Миколенко - Бражко, Шапаренко, Судаков, Кабаев, Цыганков - Яремчук


Главным арбитром встречи, которая пройдет в Праге, назначен португалец Луиш Годинью.


Транслировать матч будет MEGOGO. Также трансляция будет доступна на местных телеканалах "Суспильного" (например, "Общественное Львов", "Общественное Киев", "Общественное Харьков" и др.) в цифровом эфире Т2, кабельных сетях и IPTV (кроме OTT). "Динамомания" проведет текстовую онлайн-трансляцию.

Ребров отримає максимум критики ,має її отримати.
Просто абсоютно те саме,що на євро,дурновата статична гра в дир-дир без загострень,знову якесь перекаляне лице і ступор коли заміни робити треба. Робить їх вже коли рак на горі свистнув ,тобто запізно.
Після Євро писали,що йому час потрібно ,питання тут є - а на що йому час давати ? На те щоб просрати ЛН , а потім і вібрір на ЧС ?
І хто наступний цей рояль терзатиме? Можливо, Ротань або Шацький? І Хаціола теж не проти. Кого призначать цією ганьбою керувати? Ось у чому питання.
Скрыть
Игорь, чому ганьбою? Рівень гравців цілком пристойний. Питання до тренера.
Скрыть
Barwinek, ну так я про це.
А шо вам не так зрозуміло?!!!Ще на євро було видно що ''кроти'' ніякі!!!ні!!!знову все про те ж саме!!!на хіба воно?!!!Ну і пробачте мене,але Ярмола вже не для такого рівня гравець...ну хоть як не крути....
Скрыть
Valerij, а крім кротів усі інші були сьогодні на висоті?
Скрыть
Загалом - ні...але на мою суб'єктивну кидаються в очі лише вони...це мабуть ще після євро...
Скрыть
Valerij, мені теж, і причина зрозуміла, але насправді, думаю, анс більше повинні хвилювати не кроти
Ось навіть і казати нічого не хочеться. Бо що тут скажеш? Втконавці у нас ніби то і не погані, навіть дуже, але гра, це просто жах. Донька запитала: "Хто повинен виграти?" "А хто повинен виграти, коли грають пятикласники з десятикласниками?" І ось тепер я думаю, а хто ж на полі були пятикласники?
Перепрошую. ... в нескладній групі на ЧЄ? Відповідь - жодної. Продовжує керувати командою. Маємо програш одному з аутсайдерів європейського футболу.
Може, я необ’єктивний до Реброва. Мені не подобається ця спансько-спартаківська гра в дрібний пас. Але по суті. Хто відповідає за результат гри збірної? Звісно, головний тренер. Питання? Яку відповідальність поніс головний тренер за останнє місце в нескладній
Ганьба вашужмашу. такого давно не...
вибачте, але це ганьба
Бражко днарище, ніякий опорник.
Скрыть
Kote, та ладно , ну Матвієнко просто не захисник , не зрозуміло навіщо він на полі
Скрыть
SL1DE, про що ви? Бражко перший гол привіз коли обрізався, і в другому пропустив простріл, - вершник без голови.
Скрыть
Kote, простріл який пройшов з під Матвієнка ( поміж ніг ) і в першому м'ячі його гравець забиває з кутового і програний кожне єдиноборство ( буквально кожне )
Ребров взвгалі не вчиться нічому . Знову якогось х тягне із замінами.