5 августа 2024 11:23

Владимир Салюк попрощался с "Черноморцем"

Захисник "Чорноморця" Володимир Салюк попрощався з одеським клубом.


"Шановні вболівальники "Чорноморця", шановні одесити!


Хочу висловити глибоку вдячність за всю підтримку, яку я отримував від Вас протягом усієї своєї кар’єри. Мій шлях розпочався в СДЮШОР "Чорноморець", потім я грав за футбольний клуб "Атлетик", після чого підписав професійний контракт з футбольним клубом "Балкани". З волі долі мені випала честь грати за футбольний клуб "Чорноморець". Цей клуб з дитинства був у моєму серці, і я вдячний за наданий шанс, який допоміг мені зробити наступний крок у моїй кар’єрі.

Цей крок привів мене спочатку в юнацьку збірну України з футболу, а потім в олімпійську збірну. Проте зараз настав час прощатися. Я роблю наступний крок у своїй кар’єрі. Одеса завжди залишиться в моєму серці, тому що це мій дім, тут я почав свій життєвий шлях, тут мене виховали і тут я став професійним футболістом.


Ці чотири з половиною роки були неймовірно важкими. Спочатку пандемія COVID-19, потім повномасштабна війна. Я хочу подякувати ЗСУ за те, що вони дають нам можливість жити і займатися улюбленою справою. Я не прощаюся, я лише сподіваюся, що повернуся до Одеси більш сильним і загартованим футболістом.


Також хочу подякувати тренерському штабу та всім співробітникам футбольного клубу "Чорноморець". Всім тім тренерам і співробітникам , які були в моїй кар’єрі з самого початку, з дитинства. Це ті люди, які допомогли мені стати професійним футболістом і досягти успіху", - написав Салюк в інстаграмі.


Раніше була інформація, що 22-річний оборонець перейшов до "Металіста 1925", але офіційного підтвердження від харківського клубу ще не надходило.

Салюк виступав за "Чорноморець" з літа 2022 року. За цей період провів за "моряків" 57 матчів, забив 2 голи та віддав 1 астист.


Фото: ФК "Чорноморець"