23 июля 2024 22:53
48

"Динамо" – "Партизан" 6:2. 2-й квалификационный раунд Лиги чемпионов. Люблинский разгром

"Динамо" – "Партизан" 6:2

"Динамо": 1. Бущан – 20. Караваев, 3. Дячук, 4. Попов, 2. Вивчаренко – 6. Бражко, 10. Шапаренко, 29. Буяльский, 7. Ярмоленко, 22. Кабаев – 11. Ванат
Запасные: 35. Нерещет, 51. Моргун, 9. Волошин, 17. Лонвейк, 18. Андриевский, 21. Супряга, 23. Малыш, 28. Себальос, 30. Диалло, 40. Биловар, 44. Дубинчак, 76. Пихаленок


"Партизан": 1. А. Йованович – 25. де Медина, 6. Маркович, 18. Муякич, 5. Антич – 29. Захид, 33. Арриага, 77. Ко Ён Чжун, 7. Ксандер, 15. Калюю – 11. Салданья
Запасные: 31. Крунич, 85. Стеванович, 4. Юрчевич, 9. Д. Йованович, 10. Натхо, 16. Овусу, 19. Шчекич, 26. Филиппович, 39. Ибрахим, 43. Трифунович, 45. Степанович, 50. Лазаревич


"Динамо" – "Партизан" ON-LINE


Сегодня "Динамо" стартует в квалификации Лиги чемпионов. В рамках 2-го раунда отбора киевская команда номинально дома (в польском Люблине) будет принимать сербский "Партизан".


К противостоянию с сербами киевляне готовились к сбору в Австрии. В ходе этого этапа подготовки подопечные Александра Шовковского провели 5 контрольных матчей. В частности, "Динамо" сыграло вничью с "Шальке" (2:2) и "Падерборном" (0:0), затем были победы над "Брондбю" (4:0) и "Мамелоди Сандаунз" (1:0), а в последнем спарринге потерпело поражение от немецкого "Униона" (2:3).


Что касается "Партизана", то он к встрече в ЛЧ готовился, внимание, в россии. Там подопечные Александра Станоевича приняли участие в так называемом "братском кубке", в котором сыграли с московскими "Динамо", ЦСКА и "Локомотивом". Затем "Партизан" уже даже успел стартовать в национальном чемпионате Сербии, минимально победив "Напредак" (1:0).


Стоит отметить, что помочь "Динамо" в сегодняшнем поединке не смогут находящиеся в расположении олимпийской сборной Украины Валентин Рубчинский, Максим Брагару и Николай Михайленко, а также Тарас Михавко, Матвей Пономеренко и еще несколько молодых игроков, которые сейчас находятся на Евро U- 9. Кроме того, из-за травмы выбыл Владимир Шепелев.


Интересно, что, согласно официальному сайту УЕФА, в заявке "бело-синих" на этот поединок отсутствуют Максим Дячук, Назар Волошин и Антон Царенко. Однако о том, что кто с этим игроков травмирован, перед игрой Шовковский не говорил. Скорее всего, их еще внесут в реестр перед поединком.


Ориентировочный состав "Динамо":


Бущан – Тымчик, Попов, Себальос, Вивчаренко – Бражко, Шапаренко, Буяльский, Ярмоленко, Кабаев – Ванат


Главным арбитром поединка будет немец Кристиан Дингерт.


Будут транслировать игру канал "2+2", YouTube-канал FootballHub и клубный канал "Динамо" в YouTube. "Динамомания" в 21:00 проведет текстовую онлайн-трансляцию.
Я один не розумію це новшество на кутовому, Буя з Шапою що це?
Десь ми це вже бачили у виконані Караваєва, рочки так два-три тому і коштувало нам це вильоту з ЛЧ.
Можно Караваєва повернути до Зарі?
Караваєв хуйня...
Взагалі цікаві стартові склади, була імовірність, що Шовковський поведеться на проблеми Партизана в опорній зоні і вийде з двома атакувальними Буя-Піха. Шапа в основі для роботи у відборі і відсутність Малиша говорять, що ми адекватно оцінюємо силу суперника і адекватно його боімося.
Натомість Станоевич пожертвував одніє своєю 191 см баштою в середині поля - Щекичем і ми побачим в центрі пару швидких технічних Джун-Захід плюс Ксандера на фланзі. Легкий, швидкий, технічний півзахист під контратакуючу модель з ризиками бути розірваним в перехідній фазі при втраті мяча. Всі розмови гравців Партизана про "нас задовільнить нічия" залишились за полем і на вухах журналістів. Станоевич грає ва-банк і хоче швидко забити, побачивши наші проблеми в обороні. Буде цікаво, особливо з огляду на вміння Салданії в стилі Буї шукати простір в чужому майданчику і неповороткість Дячука 1 в 1.
У Партизана в основі лише 4 серби. Симптоматично. У нас основа дуже прогнозована, крім Караваєва. Схоже, він вимушено замінив Тимчика, бо того немає і в запасі. Травма?
Скрыть
Africanda-S, 3, Муякич - боснієць
Тут днями якусь муйню публікували, під виглядом заявки ДК на матчі ЛЧ. Без Дячука, Волошина та Малиша
Вірю в наших!
дуже сумніваюсь, що виставлять Себальоса в основі...з одного боку він мабуть кращий з тих захисників, яких ми маємо в грі один в один, але він не готов до європейських швидкостей, і його помилка в останньому матчі тому свідоцтво
Станоевич активно ламає старий Партизан зразка весни з Стойковичем, Северином, Натхо, Західом і тд, і в цьому наш шанс. Через 3-4 місяці це буде досить прагматична команда, що має хоч локально в особистих зустрічах кинути виклик Црвені Звезді. А поки... вони вельми сирі, незіграні, погано розуміють ідеї нового тренера, від залихватських кавалерійських атак весни мало що залишилось, опорна зона стабільно просідала навіть проти Напредака, де Станоевич змінив і ветерана Щекича і новачка Аріагу, які повністю програли підбір мяча. Салданья і компанія можуть витягнути на індивідуальному класі пару мячів, але на цьому поки все. З точки зору менеджменту затіяти таку перебудову під час кваліфікаціх найприбутковішого европейського турніру десь близько до самогубства, але це їх справа. Менеджмент Партизана давно вже втратив адекватність. Поки Партизан для нашого успіху зробив значно більше ніж ми самі. Давайте хоч цим подарунком скористаймося.
Скрыть
Умник, дякую, підбадьорливо