4 июля 2024 18:24

Игорь ХУДОБЯК: "Украинские футболисты должны больше настаивать на участии в Олимпиаде"

Колишній півзахисник збірної України Ігор Худоб’як прокоментував кадрові проблеми олімпійської збірної України перед стартом Олімпійських ігор-2024 в Парижі.


«Склад збірної на Олімпіаду міг бути набагато кращим. Я трохи розчарований, тому що Україна зараз захищається від Росії. І на Олімпійські ігри, які люблять всі, можна було б викликати найкращий склад, який впізнаваний у світі.

Наша футбольна команда перший раз туди кваліфікувалася. Ми повинні популяризувати Україну у світі, щоб всі підтримували нас у війні проти Росії.

Дуже шкода, що «Бенфіка» не відпустила Анатолія Трубіна. Це б було дуже добре для збірної України. Я не знаю, чому так стається, що одних відпускають, наприклад Отаменді, а інших — ні. Це треба, напевно, у Трубіна запитати.

Дуже шкода, що деякі футболісти мали змогу поїхати, але не їдуть, Це хороші футболісти, які б на такому престижному турнірі мали б представляти Україну. Це запам’яталося б їм на все життя. Мені здається, що футболісти самі мали наполягати на цьому більше, тому що це дуже серйозна історія для нашого спорту», — сказав Худоб’як.