29 июня 2024 11:12

"Закончилось терпение": журналист рассказал истинную причину, по которой Григорчук покинул "Черноморец" и Украину

Відомий журналіст Михайло Співаковський розповів деталі складної ситуації в Чорноморці, яка призвела до відходу головного тренера команди Романа Григорчука.


Нещодавно український фахівець Роман Григорчук покинув Чорноморець, очоливши азербайджанський Нефтчі.


Журналіст і інсайдер Михайло Співаковський розповів, чому тренер ухвалив таке рішення. Він вже розпочав займатися комплектацією команди на новий сезон.


«Григорчук, який хотів побудувати [команду] у своєму улюбленому місці, дає шанс керівництву. Зі своїми помічниками він до двох годин ночі не спали щодня, переглядаючи новачків».


Але підписати вдалося далеко не всіх.


«Що вони отримали у підсумку? Підписання Рудька та Бутка, продовження контракту з Бадібангою і деякі шанси викупити в Олександрії Авагімяна. Перед останнім двома були борги».

Через негативну репутацію керівників клубу футболісти солідного рівня не хотіли переходити до одеського колективу. Саме через це Григорчук і захотів покинути Чорноморець, оскільки не міг зібрати команду, яку хотів би бачити.

«Вони проводили перемовини, за моєю інформацією, з Тотовицьким, зі Степанюком, з Вантухом. Проте вийшла ситуація, що через репутацію цього Чорноморця, з цим керівництвом, через борги – люди відмовлялися. Терпець увірвався. Я тут Григорчука розумію», – сказав Співаковський для ютуб-каналу «ТаТоТаке».