26 июня 2024 20:56
43

Украина – Бельгия 0:0. ЕВРО-2024. Показав неплохую игру с 3-й командой мира, наша команда занимает последнее место в группе и заканчивает выступления на чемпионате Европы

Украина – Бельгия 0:0


Украина: 12. Трубин – 24. Тымчик, 13. Забарный, 3. Сваток, 22. Матвиенко, 16. Миколенко – 18. Бражко, 19. Шапаренко, 14. Судаков – 9. Яремчук, 11. Довбык
Запасные: 1. Бущан, 23. Лунин, 2. Конопля, 4. Таловеров, 5. Сидорчук, 6. Степаненко, 7. Ярмоленко, 8. Малиновский, 10. Мудрык, 15. Цыганков, 17. Зинченко, 20. Зубков, 21. Бондарь, 25. Ванат, 26. Михайличенко


Бельгия: 1. Кастельс – 5. Вертонген, 4. Фас, 3. Теате, 21. Кастань – 24. Онана, 8. Тилеманс, 7. Де Брюйне, 22. Доку, 9. Троссард – 10. Лукаку

Запасные: 12. Камински, 13. Селс, 2. Дебаст, 11. Карраско, 16. Вранкс, 17. Де Кетеларе, 18. Мангаля, 19. Бакайоко, 20. Опенда, 23. Вермеерен, 25. Де Кейпер


Превью


Украина - Бельгия ON-LINE


Сегодня сборная Украины проведет свой третий матч на Евро-2024, в котором встретится с Бельгией. Эта игра станет определяющей и ответит на вопрос, выйдет ли наша национальная команда в 1/8 финала турнира.


Если говорить о раскладах, то выход в плей-офф подопечным Сергея Реброва гарантирует победа. В случае, если сине-желтые сыграют вничью, тогда нужно будет, чтобы Румыния и Словакия также не разошлись миром в параллельной игре. А в случае проигрыша Украины бельгийцам, шансы на проход дальше нам оставит возможная победа румын над словаками.


Сборная Украины в рамках текущего чемпионата Европы провела две игры: уступила Румынии (0:3) и одолела Словакию (2:1). Тем временем Бельгия потерпела поражение против словаков (0:1) и справилась с вышеупомянутыми румынами (2:0).


Интересно, что сборная Украины еще ни разу не встречалась с Бельгией, ни в официальных матчах, ни в товарищеских. Таким образом, это будет первая очная игра команд.


Под вопросом на следующий поединок вингеры нашей команды – Михаил Мудрык и Виктор Цыганков, пропустившие предыгровую тренировку, но Сергей Ребров на пресс-конференции выразил мнение, что все смогут сыграть.


Что касается команды Роберто Мартинеса, то у нее есть две потери. Из-за перебора желтых карт не сможет сыграть вингер Доди Лукебакио. Кроме того, не выйдет на поле опорник Аксель Витсель, до сих пор не залечивший свое повреждение.


Ориентировочный состав сборной Украины:


Трубин – Тымчик, Забарный, Матвиенко, Миколенко – Бражко, Шапаренко, Судаков, Цыганков, Мудрык – Яремчук


Главным арбитром назначен 45-летний англичанин Энтони Тейлор.


Трансляцию в Украине обеспечит видеосервис MEGOGO – MEGOGO Футбол 1. Также можно смотреть можно на региональных каналах "Общественного" (кроме ОТТ-платформ).


"Динамомания" в 19.00 проведет текстовую онлайн-трансляцию.
Сергію Станіславовичу! Варіант,коли з ФК Шахтар роблять базовий клуб збірної — прямий шлях до поразк ( поразок).Ви мабуть забули ,що базовим кубом завжди було ФКДК і сподіваюсь Ви розумієте чому...
Если бы Ребров не ставил Лунина, то было бы совсем по-другому
можно винить команду но за все отвечает тренер
Скільки неадекватних коментарів кожний раз коли у нас невдача. Ніхто не бере до уваги, що у нас одна з наймолодших команд, яка в процесі формування, що ми на відборі потіснили в групі Італію (пам'ятаємо не назначений пенальті), що ми вперше на євро набрали 4 очки, що з кожним матчем ми прибавляли, на відміну від всіх попередніх євро коли на третьому матчі ми були мертві.
Де поділися всі адекватні люди?
Скрыть
Повний Капець, то есть, полному по..изму и фраерству в первом матче есть оправдвние? А я считаю, что нет. Все то, что вы описали, ломаного гроша не стоит, если позволять себе такие матчи. Великий ВВЛ сказал истину в последней инстанции - СЧЕТ НА ТАБЛО. Остальное лирика.
Скрыть
Скажи , ти у футбол грав чи тіки по телеку на команду Лобановського дивився ? Просто , не зрозуміло по твоїм коментарям чи взагалі ти круглого бачив , чи тіки статті про метра читав і який він чарівник був ?
Скрыть
SL1DE, Сергей Станиславович, перелогимнься, и не охоться за моими комментами. Нравится - запиши себе матч Украина - Румыния, и пересматривай на досуге.
Скрыть
Terz,Іншої відповіді не варто було і чекати . Не сказав би і двох слів у реальному житті , проте тут кожна цитата 20 річної давнини ніби ти хоч щось в цій тямиш . Цікаво факт , що ти сюди ще й гру з РУмунами приплітаєш . Рівень гри = Рівень коментаторів будь якого футбольного українського сайту , тому не дивуйся чому ми програємо )
Скажемо так " Нарешті відмучались..." Ось тепер можна і спокійно ( якби не ця клята війна) вболівали за красивий футбол..
Не хаває Ребров елементарних речей. Міняти треба було раніше Судакова на Зіну (Шапу вище), або на Малиновського, Довбика на Ярмолу. Степаненко взагалі не увійшов у гру. Але як то кажуть після бійки кулаками не машуть.
це перше Євро, де ми змогли в групі узяти 4 очка, і цього було мало (
Ребров на вихід !
Скрыть
Тарас, тут питання не лише в Реброві. Питання, чи продовжиться в Україні футбол Реброва - Рауля - Луческу з "чистими м'ячами", відсутністю агресії і претензій на домінування, з акцентом на короткі поперечні передачі - словом, той футбол, який зневажав Лобановський? Навіть якщо його "підуть", у мене великі сумніви щодо цього.
Скрыть
Barwinek, побачимо хто прийде,але 4 місце це провал і це на совісті Реброва. А то заоєраз знову шарманку про "старались" заведуть усі експерти і по новій... на вихід,результату немає ,значить на вихід.
Мені цікаво , а на який футбол ти хочеш це змінити і ким ? Що за фігню ти написав ? Черговий фанат Лобановського без змістовний і не розуміючий , як змінився футбол та gap між гравцями у всьому світі
Скрыть
SL1DE, підкорює Ваша впевненість у власній перевазі. І це, як бачу, не лише щодо мене. О великий фахівцю, Ви неуважно читали мій допис. У ньому відповідь на всі Ваші запитання. Який футбол я хочу бачити? Вочевидь протилежний тому, який я бачив у Реброва і описав у своїй репліці. Тобто не на "чистих м'ячах", а атлетичний з єдиноборствами, з атакою суперника в момент його прийому м'яча, не без агресії, а навпаки агресивний, не без претензії на домінування, а з намаганням домінувати, не з акцентом на короткі поперечні передачі, а з акцентом на вертикальні дії. Я ж написав зрозуміло, навіщо ці питання? І останнє. Щодо застарілого Лобановського. За життя метра розумні люди писали, що він випередив свій час. А помер він відносно недавно. Після цього зусиллями Ріанчо з подачі Реброва і зусиллями самого Реброва (потім ще й за катастрофічного призначення Луческу - я писав в Динамоманії у блозі саме в день призначення про неминучі наслідки цього призначення - можете перевірити) в Україні почали культивувати футбол, протилежний поглядам Лобановського. Результати? У Луческу абсолютний антирекорд Динамо в єврокубках, у збірної черговий провал у вигідній групі. Критерій істини - практика. Порівняйте з результатами Лобановського. Наголошую: футбол Лобановського був логічним продовженням футболу Ошенкова, Соловйова, Маслова. Тобто Рауль з Ребровим не просто відмовились від нього, вони перервали динамівську традицію. Бачили очі, що купували - їжте, хоч повилазьте.
у нас не принято отвечать за результат, к сожалению. Сейчас расскажут, какой он молодец, что набрал 4 очка. А по факту - однозначно должет уйти.
Скрыть
Terz, та це кожного разу таке. Задача головного тренера головна це дати результат,а тут ні його ,ні гри...Почитати коменти десь у телеграмі,на сайтах так знову всі за старе "у нас молода команда","вони старались","нам неповезло" і т.д...ні,ніфіга,не куплюсь знову.
У реброва була задача не 4 місце зайняти. На вихід йому вказати обовязково.
жаль((
как то штурмом и не пахнет((