12 июня 2024 22:10

AirPods – бездротові навушники від бренду Apple

Використання бездротових навушників виходить на новий рівень комфорту. Для більшості користувачів саме вони у пріоритеті, працюють на основі стандарту Bluetooth та є відмінним помічником під час розмов, прослуховування музики та під час занять спортом. Вони не вимагають налаштування і достатньо лише торкнутися одного із навушників, як вони запрацюють.


Також з упевненістю можна сказати, що вони найкращі у своєму роді завдяки наявності оптичних датчиків, прискорення та інших функцій. Але, вибираючи AirPods, необхідно розглядати різні версії, а також оцінити технічні параметри та компоненти. Все це дозволить зробити вдалий вибір, ґрунтуючись на бюджеті та своїх перевагах.


Характеристики та покоління навушників


Перше покоління з'явилося у 2016 році, друге – у 2019 році. Навіть між двома поколіннями є кардинальна різниця:


• час автономної роботи до 5 годин замість 2 годин;
• отримання доступу до помічника можливе через голос, при цьому не потрібно торкатися навушників;
• покращилася якість з'єднання, а затримка при відтворенні музики зменшилася на 30%;
• є підтримка бездротової зарядки.


Акустичне оформлення в навушниках закрите, тип випромінювача динамічний, а завдяки наявності мікрофона можна спілкуватися, використовуючи відповідний гаджет. AirPods звучать ідеально, при цьому вага одного навушника лише 4 грами. Вони практично непомітні на вухах, тому є можливість їх загубити.


Переваги навушників AirPods


Завдяки фірмовому футляру їх зручно носити, заряджати та загалом використовувати. Battery Case гарантує роботу навушників протягом 24 годин, причому їх потрібно лише покласти всередину і заряд відновитися на кілька годин. Завдяки акселерометру та розумним датчикам навушники самі знатимуть, коли відтворюватимуть музику, а коли потрібно призупинити її. Ефективна та прискортена робота гарантується за рахунок вбудованого чіпа H1.


Серед бездротових навушників AirPods не має конкурентів за якості звуку. Один навушник можна використовувати як гарнітуру, при цьому якість роботи мікрофона та джерела звуку не знижуватиметься. У складних умовах і ситуаціях завдяки функції Live Listen навушники можна використовувати як слуховий апарат.


Де купити навушники AirPods?


Вони представлені в інтернет-магазині «Фокстрот», де є достатньо моделей, детальний опис та реальні фото для візуальної оцінки. Додаткову допомогу з різних питань можна дізнатись у менеджерів. Діє доставка по Україні та оплата різними способами. На продукцію є офіційна гарантія.