14 января 2024 22:50

"Реал" с Луниным разгромил "Барселону" в матче за Суперкубок Испании

У фіналі Суперкубка Іспанії Реал впевнено здолав Барселону та здобув перший трофей у новому році (4:1). Українець Андрій Лунін відіграв на останньому рубежі команди, але зробити кліншит не зміг. Героєм гри став Вінісіус Жуніор.


Ель-класіко за Суперкубок Іспанії вийшло яскравим, але пройшло в одні ворота – ті, що захищав Іньякі Пенья.


Реал розшматував Барселону, мов аутсайдера Ла Ліги, відвантаживши три голи команді Хаві вже у першому таймі. І усі три рази засмутив бідолашного Пенью Вінісіус Жуніор.


До речі, бразилець забив три голи у ворота Барселони вже до 39-ї хвилини і цей хет-трик в Ель-класіко став найшвидшим в цьому столітті у протистоянні одвічних ворогів.


Шкода, але й наш Андрій Лунін одного разу змушений був діставати м'яч з сітки своїх воріт: з-за меж штрафного майданчика потужно пробив лідер Барси Роберт Левандовський і українець не встиг зреагувати належним чином.


У другому таймі, який все ще дарував надію блаугранас на початку, все стало зрозуміло остаточно на 64-й хвилині, коли захисники Барси геть втратили у центрі карного майданчика Родріго і бразилець довів справу до розгрому.


Такого знущання не міг довго терпіти Роналд Араухо, тож схопив другу жовту картку та пішов відпочивати вже на 71-й хвилині.


Однак, Реал великодушно не став добивати і дат деморазізовану команду Хаві.


Суперкубок Іспанії 2024


Реал – Барселона 4:1 (3:1)

Голи: Вінісіус Жуніор, 7, 10, 39, пен., Родріго, 64 – Левандовський, 33.


Вилучення: Араухо, 71.