29 августа 2022 08:43
1

Сергей Сидорчук отметил еще один капитанский юбилей

В минувший вторник Сергей Сидорчук провел 40-й матч в еврокубках как капитан. А всего через пять дней отметил еще один капитанский юбилей, в 70-й раз выведя «Динамо» на поле в чемпионатах Украины. Он стал пятым игроком киевлян, достигшим этого рубежа.


Впервые Сидорчук надел капитанскую повязку в УПЛ 10 сентября 2017 года в домашнем поединке динамовцев с «Александрией», завершившийся разгромом гостей со счетом 3:0. В матчах под «присмотром» Сергея бело-синие одержали 46 побед, 14 встреч завершили вничью, 10 проиграли, набрав в общей сложности 152 очка (72,4%).

Юрий ЛЯХОВЕЦКИЙ


На мою думку , Сидорчук не гідний бути капітаном Динамо... Так як він постійно лажає на полі, не веде за собою команду , а перед важливою грою з Бенфікою взагалі підвів команду , заробивши дискваліфікацію, то він не гідний цього звання . Капітанську пов"язку потрібно віддати Жорі Бущану ! Зараз це один з стабільних гравців у нинішньому складі Динамо, який по справжньому тягне на собі всю команду і постійно стає найкращим гравцем матчу , як на думку вболівальників так і фахівців.