29 серпня 2022 08:43
1

Сергій Сидорчук відзначив ще один капітанський ювілей

Минулого вівторка Сергій Сидорчук провів 40-й матч у єврокубках як капітан. А лише через п'ять днів відзначив ще один капітанський ювілей, 70-й раз вивівши «Динамо» на поле в чемпіонатах України. Він став п'ятим гравцем киян, який досяг цього рубежу.


Вперше Сидорчук одягнув капітанську пов'язку в УПЛ 10 вересня 2017 року в домашньому поєдинку динамівців з «Олександрією», який завершився розгромом гостей з рахунком 3:0. У матчах під «наглядом» Сергія біло-сині здобули 46 перемог, 14 зустрічей завершили внічию, 10 програли, набравши загалом 152 очки (72,4%).

Юрій ЛЯХОВЕЦЬКИЙ


На мою думку , Сидорчук не гідний бути капітаном Динамо... Так як він постійно лажає на полі, не веде за собою команду , а перед важливою грою з Бенфікою взагалі підвів команду , заробивши дискваліфікацію, то він не гідний цього звання . Капітанську пов"язку потрібно віддати Жорі Бущану ! Зараз це один з стабільних гравців у нинішньому складі Динамо, який по справжньому тягне на собі всю команду і постійно стає найкращим гравцем матчу , як на думку вболівальників так і фахівців.