8 июня 2021 17:42

Сборная Украины: вылет в Бухарест и специальный приз для Малиновского

Сьогодні у збірної України — день переїзду. Команда залишає затишний харківський готель Superior Golf & Spa Resort, що впродовж трьох тижнів був її домівкою під час підготовки до фінального турніру чемпіонату Європи.


Персонал готелю був дуже уважний до збірників, допомагав їм у всіх справах та сприяв у кожному проханні. Тож харківську резиденцію делегація національної команди залишає з найприємнішими відчуттями і вдячністю за турботу та підтримку.

По обіді збірники, завчасно зібравши валізи, вдягли офіційні ділові костюми, скроєні модним партнером УАФ — брендом Арбер, та виїхали до аеропорту.

Перед виїздом з готелю збірна України зробила групове фото в офіційних ділових костюмах на тлі мальовничого краєвиду гольф-клубу. Позитивного настрою додавало й лагідне сонце, що по обіді залило смарагдові галявини. У цей момент важко було повірити, що ще кілька годин тому в передмісті Харкова була сильна злива. Ось так в один день збірна України отримала одразу два погодні знаки — дощ і сонце в дорогу.

Під час фотосесії відбулася ще одна цікава подія: Андрій Шевченко вручив приз «Накращому футболісту — легіонеру України, що грає за кордоном». За опитуванням експертів УАФ та Всеукраїнської асоціації футболістів-професіоналів, перемогу в цій номінації здобув Руслан Маліновський. Як відомо, церемонія відбувалася в режимі онлайн, тож Руслан фізично зміг отримати нагороду лише тепер.

На 17.00 заплановано виліт чартерного рейсу з Харкова до Бухареста. У складі національної команди залишилося 26 гравців, які ввійшли до офіційної заявки збірної України на Євро-2020. Андрій Лунін та Богдан Михайліченко залишили розташування команди сьогодні вранці, Богдан Лєднєв, Артем Бондаренко та Олександр Сирота зробили це днем раніше.

Прибуття до Бухареста очікується о 18.55 (румунський час збігається з українським). Літак із національною командою прибуде до невеликого аеропорту Баняса, що обслуговує комерційні рейси й обраний УЄФА для чартерів учасників Євро-2020. Згідно з вимогами безпеки, команда просто з літака перейде до автобусу, який стане її офіційним транспортом на цьому чемпіонаті. Просто з летовища синьо-жовтий автобус у супроводі поліційного ескорту виїде до готелю «Каро», який стане резиденцією нашої збірної на фінальному турнірі. За оцінкою організаторів, уже за 15 хвилин після виїзду з аеропорту збірна України має прибути до своєї румунської штаб-квартири. На сьогодні у програмі команди — лише вечеря та відпочинок.

А вже завтра розпочинається робочий графік «у режимі Євро». На 11.30 заплановано прес-конференцію головного тренера та одного з гравців збірної України в конференц-залі Українського медіацентру, який саме завтра розпочне свою роботу.

Перше тренування синьо-жовтих на офіційній базі команди, стадіоні «Волунтарі», відбудеться завтра ввечері.

Фото - УАФ