30 августа 2020 20:31

Молодежная сборная Украины победила в спарринге донецкий "Олимпик"

У рамках підготовки до матчів відбірного турніру Євро-2021 (U-21) команда Руслана Ротаня на НТК ім. В. Баннікова провела контрольний поєдинок.


До сьогоднішнього матчу молодіжна збірна України востаннє грала більше дев'яти місяців тому, і ось нова зустріч. Суперником команди Руслана Ротаня виступив колектив Прем'єр-ліги — «Олімпік».


Перший тайм пройшов приблизно в рівній боротьбі, щоправда, синьо-жовті були гострішими в завершальній стадії атак. А вже перший їхній удар у площину воріт досяг мети. Ефектним пострілом метрів із 18-ти відзначився Назаренко. 1:0. Донеччани намагалися щось змінити, але захист збірної України на чолі з Біликом діяв без помилок.


На другий тайм Руслан Ротань випустив практично новий склад, і вже на 50-й хвилині «молодіжка» забила другий м'яч. Результативний удар записав до свого активу Топалов. 2:0.


Після цього «Олімпік» додав, і за дев'ять хвилин рахунок став 2:1. Утім, точними ударами на 67-й і 71-й хвилинах Луньов довів рахунок до розгромного. 4:1. А крапку в зустрічі поставив захисник Бабогло, який головою поцілив у ворота донеччан. 5:1.


Товариський матч


Україна (U-21) — «Олімпік» — 5:1 (1:0)


Голи: Назаренко (18), Топалов (50), Луньов (67, 71), Бабогло (83) — (59).


Україна (U-21). 1-й тайм: Білик, Конопля, Забарний, Чеберко, Дубінчак, Бондаренко, Батагов, Булеца, Цітаішвілі, Назаренко, Сікан. 2-й тайм: Різник, Скорко, Бабогло, Батагов (Стрижак, 69), Корнієнко, Чех, Смирний, Лєднєв (Кащук, 69), Луньов, Топалов, Шуранов.


До 3 вересня «молодіжка» буде працювати в Києві, а потім чартерним рейсом вирушить до Ольборга, де 4-го числа відбудеться матч проти збірної Данії. 8 вересня збірна України в Гельсінкі зустрінеться з однолітками з Фінляндії.