17 января 2020 16:29

На сборах в Турции "Ингулец" сыграет контрольные матчи с польскими командами

Вже завтра, 18 січня, футболісти "Інгульця" зберуться на своїй спортивній базі у Володимирівці, де розпочнуть підготовку до другої частини сезону 2019/20. Тренерський штаб окреслив основні етапи цієї підготовки та деяких спаринг-партнерів на зимове міжсезоння.


Отже, перший збір і другий збір пройде у Володимирівці з 18-го по 30 січня і з 2-го по 10-е лютого. На ці два тренувальні збори заплановано три контрольні матчі. 23-го січня першим суперником "Інгульця" у 2020 році стане криворізький "Гірник". 6-го лютого підопічні Сергія Лавриненка зіграють з "Олександрією U-21", а 10-го лютого поміряються силами з "Гірником-Спорт" з Горішніх Плавнів.


13 лютого команда вилітає до Аланії на свій перший турецький збір.


Перший збір у Туреччині триватиме з 13-го по 26 лютого. На цей момент поки що заплановано два спаринги. 18-го лютого наша команда зіграє з досить відомим польським клубом "Відзев Лодзь" (Widzew Łódź), який колись був суперником одеського "Чорноморця" у єврокубках, а вже 20-го лютого суперником "Інгульця" стане ще один представник Польщі футбольний клуб "Медзь" (Miedź Legnica), за який зовсім нещодавно грав добре відомий українському вболівальнику хорватський легіонер Младен Бартулович.


На другий турецький збір, що пройде з 28 лютого по 9 березня, Спаринг-партнерів цього збору буде повідомлено пізніше. По завершенню зборів, 9-го березня, команда вилітає з Туреччини до Львова на гру Кубку України з "Минаєм", яка відбудеться 11 березня.