12 октября 2019 10:17

"SB Team ЦУ СБУ" - победитель 5-го сезона Кубка Героев АТО

У Києві на стадіоні «Динамо» відбувся фінал 5-го сезону Кубка Героїв АТО. У матчі за третє місце перемогу здобула команда «ДонОВК» (Маріуполь), а переможцем сезону стали кияни з «SB Team ЦУ СБУ».


Найсильніші визначилися! У п'ятницю, 11 жовтня, традиційно на стадіоні «Динамо» ім В.В. Лобановського в Києві, відбулися вирішальні поєдинки 5-го сезону Кубка Героїв АТО.



Фінальний квартет склали «ДонОВК» (Маріуполь), ФК «Президентський полк ЗСУ» (Київ), ФК «Ягуар НГУ» (Калинівка, Вінницька обл.) та ФК «SB Team ЦУ СБУ» (Київ). Перша пара боролася між собою в поєдинку за третє місце, а друга пара визначала переможця сезону.


Уже в матчі за «бронзу» вболівальники побачили характер обох команд, а також стали свідками своєрідної футбольної драми.



Команді з Маріуполя вдалося здобути вольову перемогу над киянами. Поступаючись по ходу зустрічі 0:1, «ДонОВК» зуміли забити три м'ячі, тим самим відправивши «Президентський полк» у футбольний нокаут – 3:1.



О 13:00 прозвучав стартовий свисток фінального поєдинку сезону. Як виявилося, 90 хвилин для суперників - замало, щоб визначити найсильнішого.



Уже в першому таймі вболівальники побачили п'ять голів! Рахунок відкрили футболісти «Ягуара», але «SB Team» досить швидко вирівняла цифри на табло. Вінницький колектив був трохи гострішим у першому таймі і до перерви зумів забити ще двічі.



Один із переломних моментів стався вже в компенсований час першого тайму, коли номінальні гості подавали кутовий. Після навісу зліва, з другої спроби, футболіст «SB Team» заштовхав м'яча у ворота, скоротивши перевагу суперника до мінімуму.


У дебюті другої половини зустрічі киянам пощастило вирівняти цифри на табло. На 49-й хвилині голкіпер «Ягуара» змушений був підстрахувати своїх захисників після позиційної помилки чи не в центрі поля. Форвард «SB Team», який фактично вибігав сам-на-сам, не став зближуватися з воротарем і вирішив пробити здалеку на точність. Удача була на стороні нападника - м'яч вкотився у ворота поряд зі стійкою.



Незважаючи на велику кількість ігрового часу, голи в цьому протистоянні вичерпалися. Найсильнішого ж визначали в серії пенальті, де точнішими і більш стійкими психологічно виявилися футболісти зі столиці - 4:2.


Після закінчення поєдинків відбулася урочиста церемонія нагородження. Привітати переможців, призерів і героїв нашої країни, а також вручити їм медалі та Кубок, прибули Ігор Суркіс та Григорій Суркіс, а також легенди «Динамо» Володимир Мунтян, Володимир Безсонов, Олег Протасов та багато інших.



Вітаємо переможців, учасників та організаторів з успішним проведенням 5-го сезону Кубка героїв АТО! Разом до нових перемог!