1 июня 2019 20:16

Новости из лагеря сборной Украины: скоростно-силовые упражнения, игровые серии, тактические задачи

Сьогодні ввечері національна команда провела перше тренування в повному складі. У занятті взяли участь усі 25 гравців, викликаних на збір.


Відновлювальні процеси залишилися в минулому — тепер уся робота будується навколо підготовки до відбірних матчів Євро-2020 із Сербією та Люксембургом.


Фото Павла Кубанова


На початку тренування частина збірників виконала швидкісно-силові вправи, а згодом уся команда взяла активну участь в ігрових серіях. Робота була інтенсивна: нині тренерський штаб приділяє чимало уваги тактиці та відновленню в пам'яті структури гри.



Що приємно і що одразу впадає в око — усі футболісти без винятку працюють натхненно й завзято. Кожен прагне довести головному тренеру, що саме він заслуговує захищати честь України в найближчих дуже відповідальних матчах.


Ледь помітна втома на обличчях виконавців, яку повністю перекриває задоволення від сконцентрованої та цікавої роботи, — яскрава ілюстрація завершення першого спільного заняття головної команди країни.


Завтра синьо-жовті тренуватимуться на «Металісті» з 18-Ї, а о 17.30 головний тренер Андрій Шевченко дасть на цьому харківському стадіоні прес-конференцію.