3 мая 2019 17:56

Игорь ЦЫГАНЫК: "Динамо" дало играть сопернику, и бразильцы "Львова" выглядели очень убедительно. "Шахтер" просто не даст этого сделать"

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч у рамках 27-го туру української Прем’єр-ліги. У Харкові на стадіоні ОСК «Металіст» зустрінуться «Шахтар» і «Львів». Наш експерт вважає, що «Гірники» розіб’ють львів’ян.


- Уже не пам’ятаю, чи це моя цитата або когось іншого: «Зустрічається «Шахтар» і «Шахтар» для бідних». Хочу сказати, що в принципі, при певному збігу обставин, може трапитися щось неочікуване, проте я в це не вірю. Для «Гірників» це буде зручна зустріч в тому плані, що нав’язувати серйозну силову боротьбу їм ніхто не буде, адже «Львів» не дуже любить відбирати м’ячі.

«Динамо» дало пограти супернику, і бразильці «Львову» виглядали дуже переконливо. «Шахтар» просто не дасть цього зробити. Не думаю, що будуть певні проблеми. На мій погляд, підопічні Паулу Фонсеки заб’ють навіть більше 2,5 м’ячів. Трішки поназабивають. Прогнозую, що «Шахтар» виграє і не пропустить.