26 ноября 2018 00:08

Беньямин ВЕРБИЧ: "Мы очень хотели победить, поскольку "Шахтер" потерял очки, и это была хорошая возможность немного сократить отставание от них"

Півзахисник «Динамо» Беньямін Вербич поділився своїми емоціями після виїзної поразки від «Олександрії» (1:2).


- Ми дуже хотіли перемогти, оскільки «Шахтар» втратив очки, і це була хороша можливість трохи скоротити відставання від них. Але не змогли розпочати гру так, як мали це зробити, а «Олександрія» забила з першого ж свого моменту. Після цього суперник відійшов назад, але нам вдалося таки зрівняти рахунок.


Другий тайм пройшов повністю під нашим контролем, але господарі виявилися справжніми щасливчиками й скористалися своїм єдиним шансом, яким був призначений пенальті. Нам же було дуже важко долати оборону, в якій були сконцентровані великі сили суперника.


- Ви забили вже достатньо м’ячів, діючи на позиції форварда. Як вам грати у цьому амплуа?

- Мені подобається діяти попереду, створювати моменти, забивати голи. Але сьогодні я не хочу ні про що говорити, оскільки найголовніше – це наша поразка. Тим паче, ми поступилися «Олександрії» та пропустили її на друге місце.


- Арбітр показав сьогодні футболістам десять попереджень. Що можете сказати про суддівство? Багато ваших партнерів були незгодні з його рішеннями…

- Я також незгодний із деякими з них. Потрібно подивитися відео, що він зробив неправильно, коли втратив ниті гри. Але не арбітр забивав у наші ворота – це зробили футболісти «Олександрії», тому ми маємо розібрати свої помилки та рухатися далі.