5 сентября 2018 10:11

Сборная Украины отправилась на матч с Чехией в Лиге наций

Сьогодні вранці наша національна команда вилетіла до Чехії, де завтра проведе стартовий поєдинок Ліги націй проти господарів.


У складі української делегації, яка о 9.30 взяла курс на чеське місто Брно, 24 футболісти. Володимир Шепелєв відбув до розташування молодіжної збірної, яка 7-го та 11 вересня у Запоріжжі зіграє два поєдинки відбірного циклу Євро-2019 (U-21) проти Латвії на Андорри.


Вже із Брно команда Андрія Шевченка автобусом подолає близько 80 км до Угерске Градіште. Саме це містечко із населенням у 25 тисяч Федерація футболу Чехії обрала місцем проведення стартової для обох збірних зустрічі в рамках Ліги націй. Але у зв’язку з браком готелів у самому Угерске Градіште українці зупиняться в сусідньому місті Злін, у готелі «Lesni».




Сьогодні синьо-жовті проведуть передматчеве тренування на стадіоні імені Мирослава Валенти (початок — о 19.00 за європейським часом, перші 15 хвилин будуть відкритими для представників ЗМІ). За півгодини до початку заняття головний тренер та один із наших гравців поспілкуються з пресою у конференц-залі стадіону.