24 февраля 2003 12:54

Игорь Скоба - тоже в "Оболони"


Чудовий подарунок президенту на громадських засадах Олександру СЛОБОДЯНУ на день народження зробили футболісти київської "Оболоні". В суботньому матчі проти польського клубу "Заглембе" із Любліна столичні пивовари святкували перемогу з великим рахунком - 5:1.

Як відзначив в телефонній розмові головний наставник оболонців Петро СЛОБОДЯН, попри солідний розрив в рахунку, поляки постали достатньо організованною, збалансованою і в міру жорсткою командою. Моментами "Заглембе" навіть мав невелику територіальну перевагу, але практично безпомилкові дії оборони киян звели майже нанівець всі прагнення поляків. Лишень одного разу люблінці скористалися помилкою захисників "Оболоні". Та сталося це тоді, коли рахунок матчу був 2:0 на користь українців.

Варто відзначити, що в цьому поєдинку оболонці продемонстрували чудову реалізіцію голевих моментів, які вони створили біля воріт суперника і, як результат, п`ять м`ячів опинилося в сітці. Початок розгрому поклав Ігор Продан (6), потім відзначився кращий бомбордир команди в підготовчий період Руслан Єрмоленко (21). Ще два голи в свій актив записав Олег Мазуренко (66, з пенальті та 88) і один провів Сергій Дітковський (81).

В цьому матчі в складі "Оболоні" дебютували Юрій Целих та Ігор Скоба, які в останній момент приєдналися до команди в Туреччині.

Склад "ОБОЛОНІ": Романенко, Олійник (Крохмаль, 46), Конюшенко, Нівінський, Кутас, Єрмоленко (Мазуренко, 46), Черніков (Кобзар, 460, Каряка (Ковалець, 46), Продан (Дітковський, 46), Терещенко (Целих, 46), Скоба.

Наступний матч наші футболісти проведуть 26 лютого проти угорського клубу "Уйпешт Дожа". Оболонці відмовилися від раніше запланованої зустрічі з московським "Динамо", оскільки росіяни хотіли вивести на поле своїх молодих футболістів, а це аж ніяк не влаштовувало керівництво киїської команди, котрій зараз потрібні серйозні спаринг-партнери.