24 ноября 2016 12:58
4

"Динамо" уже заработало в Лиге чемпионов 13 млн евро

Київське "Динамо" вже втратило шанси на вихід до плей-офф Ліги чемпіонів, але все одно зможе поповнити клубний бюджет солідними призовими.


Як повідомляє Depo.Сектор, на даний момент київські "динамівці" принесли в клубну казну 13 млн євро фіксованого прибутку.

12 млн євро клуб отримав лише за те, що потрапив до групового етапу Ліги чемпіонів (нагадаємо, таке право кияни отримали як чемпіони країни), ще 1 млн євро кияни заробили за дві нічиї, здобуті на груповому етапі (по 0,5 млн за кожну, згідно з новою схемою розподілу доходів, прийнятою УЄФА на 2015-2018 роки).

Втім, це ще не всі прибутки "Динамо" в поточному сезоні ЛЧ. Є ще так званий "загальний маркетинговий пул", сумарний розмір якого складає 507 млн євро для сезону 2016/17. Звичайно, кияни з цього великого пирога отримають набагато меншу суму, ніж умовні "Реал", або "Манчестер Сіті", тому що сума буде розподілена згідно питомій вазі кожного конкретного телевізійного ринку, представленого учасниками Ліги чемпіонів УЄФА (починаючи з групового етапу), а потім розбита між клубами, що представляють відповідну національну асоціацію. Але все ж це будуть не такі вже і малі гроші, а точний розмір цієї частки "гонорару" від УЄФА в "Динамо" дізнаються пізніше.

Ну, і не забуваємо, що в киян є ще один шанс збільшити клубні прибутки в останньому матчі групового етапу проти "Бешикташа". Якщо виграють – клуб отримає 1,5 млн євро, якщо зіграють внічию – вже згадані вище 0,5 млн. І тільки поразка не дасть змоги "Динамо" додатково підзаробити.
Еще и премию получат :)
Последние серьезные доходы Игорюни. Ума не хватило сложить два и два - и прикинуть- что если хочешь что- то получить - надо вначале что- то вложить. Ну тут как и везде- а вдруг на шару пройдет.
надо радоваться не деньгам а игрой команды .Деньги всеравно уйдут в карман а командной игры не видать .Уже сколько таких моментов было .Брали мусор экономя чем тратить на хороших игроков или на своих молодых
Якщо виграють, то щонайменше візьмуть з цієї провальної ЛЧ - 15 млн.
+ продаж Драго за 18 млн, це вже 33 млн разом.
Якщо б хоча б 17 млн виділити на трансфери то можна підсилитися двома якісними гравцями.
+ Ярмоленка треба продавати при першій ж можливості, навіть якщо будуть пропонувати в районі 10 млн - надалі прогресувати в Динамо він не буде, а 5 млн зарплати щороку- не така вже і маленька сума для Динамо.
НУ і плюс Циганкову дуже важко проявити себе на лівому фланзі. Неозброєним оком видно , що йому зручніше грати на його рідному- правому фланзі. Там ми можемо побачити і нестандартні дії і гострі передачі і ривки. На правому - поки невиходить.
Ну а перші позиції, які необхідні посилювати- ЦП і АПЗ, так як центр поля в нас повністю відсутній. Сидорчука награвати опорним- тому що тактика " дай Рибалці мяч в районі своєї штрафної , а він далі придумає що робити з ним" - вже давним давно непрацює. Тому опорником має бути насправді опорник а не розігруючий, в нас чомусь все наоборот.
ІМХО звичайно