28 жовтня 2024 16:20

Мерсон про звільнення тен Хага: "Це на краще – гравці МЮ не прогресують, розрив із топ-клубами тільки більший"

Пол Мерсон вважає звільнення Еріка тен Хага вірним рішенням «Манчестер Юнайтед».


«Я не здивований. Для Манчестер Юнайтед нульова нічия з Астон Віллj. стала відмінним результатом. «Юнайтед» рухається зовсім не туди – між минулим та сьогоденням різниця у кілька світлових років.

У тен Хага був шанс. Не те щоб він провів у клубі лише 10 хвилин. Думаю, він мав достатньо часу, щоб змінити ситуацію, але за цей час прірва між «МЮ» та топ-командами стала тільки більшою.

Думаю, це на краще. Занадто часто при тен Хаге вони мали відмінні результати. Після невдалих виступів вони завжди вигравали матчі, в яких від них чекали на перемогу. Щоразу, коли він чинився під тиском, вони проводили гарну гру, щоб його знизити. На цей раз так не вийшло.

Чи вдалося йому подолати розрив? Ні. Чи збільшився він? Так. Скільки гравців він покращив? Жодного. Якщо я, будучи власником клубу, дивлюся на тренера і не бачу жодного прогресу у гравців, це викликає занепокоєння. Тен Хаг не покращив гравців Манчестер Юнайтед, а в такому великому клубі це необхідно. Ваша робота – робити гравців краще», – сказав колишній гравець «Арсеналу».