28 жовтня 2024 12:10

Тарас СТЕПАНЕНКО: "Спитав в Криськіва – він каже, що не сильно влучив"

Капітан «Шахтаря» Тарас Степаненко поділився думками від 11-го туру УПЛ проти «Динамо» (1:1).


«Ми контролювали гру до вилучення, у нас було достатньо моментів, гол забили. В першому таймі, я вважаю, краще грали, але було вилучення і там вже сіли назад, оборонялись, і там одну з передач замкнули.

Я знаю Діму Криськіва, він не грубий футболіст. Впевнений, він просто хотів вибити м'яч. Зрозуміло, всі підбігли, це більший тиск на рефері. Ігровий момент, міг давати, міг не давати. Я не бачив, спитав у нього – він каже, що несильно влучив. Рефері відразу дав червону карточку без ВАР – треба дивитись, я не можу коментувати, бо я не бачив.

«Динамо» подорожували, ми теж подорожуємо багато. У нас було більше відновлення, але головний тренер «Динамо» зробив ротацію і багато футболістів були свіжими, вони не грали з «Ромою». Тому не думаю, що це було основним.

Наразі ми більше в тонусі, граємо більш агресивно на м'ячі, без м'яча, краще в пресингу і молоді гравці «Динамо», особливо позаду, не могли під високим пресингом виходити з оборони. В них зовсім нічого не виходило в першому таймі. Можливо, молодість, перегоріли, але було видно, що вони не зовсім ввійшли у цю гру.

Зі мною все нормально. В мене травми не хронічні, там в стиках… Просто не щастить. Це не м'язові, десь просто невдало ногу підставив, десь пішло коліно – травми не від навантаження, а просто так стається», – сказав Степаненко.

Цього сезону 35-річний Степаненко зіграв 237 хвилин у 8 матчах.