28 жовтня 2024 11:49
2

Юхим КОНОПЛЯ: "Думаю, всі бачили, що "Шахтар" перегравав "Динамо"

Захисник Шахтаря Юхим Конопля оцінив центральний матч 11-го туру чемпіонату України, в якому Гірники в Києві розійшлися миром з Динамо (1:1).


– Дивлячись на турнірну таблицю, всі розуміли важливість цієї гри для донеччан. Чого не вистачило, щоб виграти у Динамо?

– Думаю, всі бачили, що ми перегравали Динамо. Так було і у першому таймі, і на початку другого. Звісно, після вилучення Криськіва все стало інакше. Нам потрібно було внести певні корективи та утримати переможний для нас рахунок. Проте Динамо має класних виконавців. Караваєв вийшов на заміну та забив гол. Причому класний гол. Розкажу, коли він виходив на заміну, у мене закралася думка, що може нам забити.


– Перший тайм матчу був не дуже багатим на події…

– Так, яскравих моментів було небагато. Проте гарні атаки ми проводили. Відзначу дальній удар Зубкова в перекладину. Ще раз Сашко цілком міг покотити мені м’яч у чужому штрафному майданчику. Підходи ми мали.


– Хто все-таки забив у вас гол – чи Бондаренко Бондар?

– Я толком і не бачив. Чи перетнув м’яч лінію воріт після першого удару, або тільки після другого удару.

– Вилучення Криськіва було справедливе?

– Подивився відео цього епізоду вже в роздягальні – мабуть так. Під час матчу я мав іншу точку зору, можливо, я вважав, це досить різке рішення арбітра. Ми маємо систему VAR, тому мені здається, можна було спочатку дати йому жовту картку, а потім переглянути цей епізод.


– Цього тижня і Шахтар, і Динамо грали свої матчі у єврокубках. Ці зустрічі позначилися на якості гри у головному матчі першого кола УПЛ?

– Ми якісно відновилися, ми мали достатньо часу, щоб підготуватися до класико. А щодо динамівців, то я не знаю. Вони лише вчора повернулися до столиці України.


– Розчарування від нічийного рахунку в роздягальні велике?

– Звісно. Прикро пропускати гол наприкінці поєдинку.

– Що потрібно Гірникам, щоб ліквідувати шестиочкове відставання від Динамо?

– Нашій команді потрібно виграти у всіх іграх, а динамівцям – всі програвати.

так собі перегравали, супермомент Волошина і гол Караваєва це два 100% шанси забити, таких моментів в Шахтаря не дуже пригадую.. дуже хотів би подивитись на гру якби в строю були Ярмола, Піха і Шапа ну і Попов не травмувався + 2 дні більше на відновлення в такій ситуації це дуже багато
бачили як запіхнули якийсь непонятний гол - далі фізухи не вистачило - і почались брудні підкати - далі червона - і трохи не дожали