28 жовтня 2024 08:09

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Розбирати тактику обох команд в матчі "Динамо" - "Шахтар" – приниження інтелекту"

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло у своєму Facebook висловився про матч "Динамо" - "Шахтар".


"Динамо" Київ – "Шахтар" Донецьк 1:1. Шоу не вийшло. Хаос у першому таймі від обох команд. Багато непотрібних фолів та браку. Треба визнати, що "Шахтар" виглядав у першому таймі більш заряджено та агресивно. А що з "Динамо"? Шовковський ухвалив рішення про гру у структурі двох опорних. Шапаренко на лавці! Ми не знаємо, чи був він готовий до гри, чи ні. Рішення тренера треба шанувати, це його зона відповідальності за результат.

Вимушена заміна Попова! Краще йому не знати, про що я подумав цієї хвилини. Якщо на десятій хвилині ти схопився за попу - значить, ти був не готовий до гри і підвів команду. Для мене травма захисника – це відкритий перелом. Іншого я не приймаю. Біловар вийшов на заміну, і зробив великий внесок у результат зустрічі. Ніжки не прибирав, боровся як чоловік. Нехай йому не вистачає майстерності, але в сміливості не відмовиш.
Другий тайм... "Шахтар" забив... Багато хто скаже, мовляв, рекошети, пощастило. Я іншої думки. Використали невміння оборонятися за стандартів гравців "Динамо". Все змінило вилучення. Криськів тупо підвів команду. Непотрібний фол у центрі. Підкат ззаду, влучив у ахіл Крістіану – чиста червона картка. Ситуація координально змінилася.

Спасибі Караваєву, забив. Активність киян була логічною. Хочу поставити запитання Волошину. Тобі куди треба влучити м'ячем? Щоб ти забив із п'яти метрів у порожні ворота. Питання до Ваната – ти сьогодні взагалі був на полі? Або ми знову грали в десятьох?

Розбирати тактику обох команд – приниження інтелекту. Безглуздий матч. Усім добра…. Слава Україні", - написав Заховайло.