26 жовтня 2024 14:55

"Олександрія" здобула перемогу над "Інгульцем": команда Ротаня обійшла "Динамо" в турнірній таблиці

В 11-му турі УПЛ Олександрія приймала Інгулець.


УПЛ. 11-й тур

Олександрія – Інгулець – 2:1

Голи: Безерра, 17, Мишньов, 29 – П'ятов, 21

Нереалізований пенальті: Філіппов, 66

Підопічні Руслана Ротаня вийшли вперед вже у дебюті поєдинку, реалізувавши штрафний удар. Рейс Насіменто Жуніор навісив в карну зону, Шабанов скинув на Безерру, а бразилець головою переправив м'яч у сітку. Перервавши свою 7-матчеву гольову засуху.

Втім, Інгулець відповів за лічені хвилини – Олександр П'ятов ефектним прострілом в межах штрафного відновив паритет. Але дуже скоро Олександрія знову вирвалася вперед – Дмитро Мишньов потужно розрядив гармату, завершивши розіграш кутового – 2:1. Гольову передачу у свій актив записав Микита Кравченко, який йде у списку найкращих асистентів УПЛ цього сезону (5 результативних передач).

У другому таймі Мисик "привіз" пенальті, зігравши рукою в карній зоні. До 11-метрової позначки підійшов Філіппов, але Паламарчук зумів парирувати! Голкіпер Інгульця відбиває третій пенальті поспіль.

У підсумку підопічні Руслана Ротаня втримали перемогу (2:1) та очолюють турнірну таблицю УПЛ, випереджаючи Динамо на 1 очко. Однак кияни свій матч 11-го туру (Класичне з Шахтарем) ще не зіграли. Інгулець же маринується на самому дні турнірної таблиці (5 пунктів).