22 жовтня 2024 23:37

Хаманн про Роналду: "На Євро він ставив свої інтереси вище за інтереси Португалії. У них неймовірно талановита команда, яка може перемагати і без нього"

Дітмар Хаманн розкритикував Кріштіану Роналду за егоїзм.


Нападник збірної Португалії активно висловлював розчарування результатом матчу із Шотландією у Лізі націй (0:0).

«Кріштіану Роналду відчуває, що його кар'єра скоро підійде до кінця, і, ймовірно, саме тому він так повівся в матчі проти Шотландії. Його его зробило його тим гравцем, яким він є сьогодні. Але мені не дуже сподобалася його поведінка на Євро – він ставив свої інтереси вище за інтереси Португалії.

Роналду забив кілька голів у Лізі націй, але чи робить він команду сильнішою? Я не впевнений, що це неймовірно талановита команда, яка б могла виграти ці матчі і без нього. Роналду знаходиться на тому етапі своєї кар'єри, коли йому потрібно почати приділяти пріоритетну увагу команді, а не самому собі. Я не впевнений, як сильно тренер впливає на вибір складу, що є великою проблемою.

Я буду дуже здивований, якщо Кріштіану Роналду подолає позначку 1000 голів за кар'єру, я не думаю, що він зможе грати так довго», – сказав екс-гравець «Ліверпуля» в інтерв'ю Flashscore.