20 жовтня 2024 17:54

Боніфейс перекинувся в автомобілі після зіткнення з вантажівкою, але відбувся незначним ушкодженням руки

Стали відомі подробиці ДТП, до яких потрапив форвард Баєра Віктор Боніфейс.


Повідомляється, що 23-річний гравець після матчу Баєр – Айнтрахт (2:1), який відбувся вчора, їхав зустрічати друзів до аеропорту Франкфурта. За кермом сиділа інша людина, сам Віктор був пасажиром. В якийсь момент автомобіль, у якому знаходився футболіст, втратив керування, з’їхав із середньої смуги на праву і зіткнувся з вантажівкою. В результаті трансфертний засіб навіть перекинувся.

На щастя ніхто серйозно не постраждав. Боніфейс уникнув травм, крім незначного ушкодження руки. Водія його машини було обстежено разом із Віктором, після чого обидва повернулися до Кельна. За наявною інформацією, аварія сталася через втому водія.

Людина, яка була за кермом вантажівки, також не постраждала. Загальні збитки склали близько 200 тисяч євро.

Боніфейс у матчі з Айнтрахтом не реалізував пенальті на початку зустрічі. Пізніше форвард виправився, забивши переможний м’яч у другому таймі.

23-річний нігерієць провів 10 матчів за Баєр цього сезону у всіх турнірах. На рахунку форварда — сім голів та один асист.

Баєр набрав 14 очок і посідає четверте місце у Бундеслізі. У наступному матчі команда Хабі Алонсо 23 жовтня зіграє у Лізі чемпіонів проти Бреста.